Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

SEE NO EVIL 2 (2014)


Γραμμένο από τους πρωτοεμφανιζόμενους Nathan Brooks και Bobby Lee Darvy .
Σκηνοθετημένο από τις δίδυμες Jen και Sylvia Soska ( AMERICAN MARY , THE ABCs OF DEATH 2 ) .
Ο Jacob Goodnight ( KANE ) επιστρέφει έτοιμος να "καληνυχτίσει" για άλλη μια φορά ανυποψίαστη ομάδα εφήβων με την χαρακτηριστική βία που διακρίνει την συμπεριφορά του .
Η νεκρανάσταση του σε πρόχειρο νεκροτομείο που τυχαίνει να είναι χώρος για πάρτι έκπληξη παρέας , γίνεται το θέατρο του τρόμου για όλους τους παρευρισκόμενους ! Αμέσως μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας , το σώμα του Hand Of God δολοφόνου (όπως τον βάφτισαν άμεσα τα μίντια) μεταφέρεται στο κοντινότερο νεκροτομείο (φυσικά χωρίς αστυνομική επιτήρηση) .
Σύμφωνα με άτυπο κανόνα που μόλις ανακάλυψα , ο δολοφόνος φοράει την μάσκα σήμα-κατατεθέν από την δεύτερη ταινία και μετά (στη συγκεκριμένη περίπτωση μια πλαστική μάσκα εγκαυμάτων) .
H Danielle Harries ( HALLOWEEN 4&5 , URBAN LEGEND , HATCHET II&III , CHROMESKULL: LAID TO REST 2 , THE TOWN THAT DREADED SUNDOWN ) είναι η Amy . Δουλεύει στο νεκροτομείο της πόλης και πρόκειται να δεχτεί δύο ειδών εκπλήξεις την συγκεκριμένη νύχτα : Πάρτι έκπληξη από τους φίλους της και Νεκρανάσταση Μανιακού Δολοφόνου έκπληξη !
Ο Kaj-Erik Eriksen ( THE 4400 ) είναι ο Seth , ο ντροπαλός συνάδελφος της Amy ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν βρίσκει το θάρρος να της ζητήσει να βγουν . Εκεί που φαίνονται όλα να φτιάχνουν , εμφανίζεται ο αδελφός της και του λέει να την παρατήσει γιατί απλά δεν είναι αρκετά καλός για εκείνη ! Σαν να μην έφτανε η ερωτική απογοήτευση , ο μανιακός απειλεί την ζωή των πάντων μέσα στο κτήριο ...
H Katharine Isabelle ( GINGER SNAPS , FREDDY VS JASON , AMERICAN MARY , 13 EERIE , HANNIBAL , 88 ) είναι η Tamara . Σεξουαλική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους ψυχασθενείς δολοφόνους ! Ανακαλύπτοντας πως στο νοσοκομείο βρίσκεται η σωρός του Goodnight , θεωρεί καλή ιδέα να κάνει σεξ σε διπλανό τραπέζι αυτοψίας με τον χιπστερά φίλο της (προκαλώντας έτσι την οργή του μανιακού , αφού ακόμη και στον θάνατο το προγαμιαίο σεξ απαγορεύεται) .
Ο Greyston Holt ( το γυμνασμένο ομορφόπαιδο λυκάνθρωπος από το άδικο-κομμένο BITTEN ) είναι ο γεροδεμένος αδελφός της Amy , Will . Ως σωματότυπος είναι ιδανικός για να αντιμετωπίσει τον Kane στα ίσα , παρόλο που του ρίχνει δύο κεφάλια . Η μάχη σώμα με σώμα δεν αποδεικνύεται καλή ιδέα , αλλά κερδίζει μερικά λεπτά για την αδελφή του και τον φίλο της .
-----------------------------------------------
Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπάρχει ψηφιακός Kane να πέφτει από μεγάλο ύψος στον θάνατό του και αφήνεται χαλαρό το τέλος για αιματοβαμμένη συνέχεια εις τους αιώνες των αιώνων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.