Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

SEE NO EVIL (2006)


Γραμμένο από τον Dan Madigan ( σεναριογράφος του WWE FRIDAY NIGHT SMACKDOWN ) και σκηνοθετημένο από τον Gregory Dark . O Gregory γύριζε πορνό μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '90 . Μετά άρχισε τα βιντεοκλίπ για την Britney Spears και διάφορους ράπερς .
Το SEE NO EVIL είναι η πρώτη και τελευταία ταινία τρόμου που έχει σκηνοθετήσει .
O Kane ( SEE NO EVIL 2 ) είναι ο Jacob Goodnight . O Jacob είναι μανιακός κατά συρροή δολοφόνος με ακραία προσήλωση στην χριστιανική εικονογραφία (κρατάει ζωντανούς μόνο όσους έχουν τατουάζ με σταυρούς πάνω τους) , ο οποίος από την θρησκευτική κακοποίηση που έλαβε από την μητέρα του όταν ήταν μικρός έχει φτάσει σε σημείο να αφαιρεί τα μάτια των θυμάτων του για να εξιλεώσει τόσο εκείνον , όσο και εκείνους από τις αμαρτίες τους . Κατοικεί μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο , ο οποίο είχε καταστραφεί από φωτιά 30 χρόνια νωρίτερα . Μοναδική του παρέα είναι οι εφιάλτες του από την φωνή της μητέρας του . Ο Jacob έχει μια μεταλλική πλάκα στο κεφάλι του ύστερα από πυροβολισμό που σταμάτησε κάπως την δολοφονική του δράση μερικά χρόνια νωρίτερα και την ανάλογη αποικία σκουληκιών μέσα στην πληγή . Δεν έχει ξεχάσει ακόμη τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε .
Ο Steven Vidler ( THIN RED LINE ) είναι ο Αστυνόμος Frank Williams , ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον μανιακό 4 χρόνια πριν . Κατά την διάρκεια της σύντομης πάλης τους έχασε το αριστερό του χέρι από τον αγκώνα και κάτω . Πλέον είναι φύλακας στο Κέντρο Κράτησης της Κομητείας . Έχει αναλάβει να προσέχει μια ομάδα νεαρών απροσάρμοστων (5 αγόρια - 5 κορίτσια , ώστε πέρα από αρκετό φρέσκο κρέας να υπάρχει και ερωτική ατμόσφαιρα) οι οποίοι θα ελαττώσουν την ποινή τους προσφέροντας βαριεστημένη εθελοντική εργασία στην τοπική κοινότητα . Το ξενοδοχείο Blackwell χρειάζεται ανακαίνιση μετά την πυρκαγιά και η πολιτεία προσφέρει τζάμπα εργατικά χέρια με την ανάλογη ελάφρυνση .
Η φρέσκια παρέα μεταφέρεται στο ξενοδοχείο για να ξεκινήσουν οι εργασίες , αλλά μετά τις πρώτες εντυπώσεις ξεκινάει το πανικόβλητο τρέξιμο μέσα στα χαλάσματα , καθώς γνωρίζουν από κοντά τον μοναδικό ένοικο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.