Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ZOMBIE KILLER'S: ELEPHANT'S GRAVEYARD (2015)


 Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Harrison Smith ( CAMP DREAD ) .
Φονικός ιός έχει κάνει τον πλανήτη ακόμη πιο επικίνδυνο απ' ότι ήταν , με κανίβαλους νεκροζώντανους να εντείνουν την αγωνία της καθημερινής επιβίωσης .
Το Elwood είναι μια μικρή επαρχιακή πόλη . Μοναδική προστασία της είναι ένας φράκτης που την περικλείει ολόκληρη .
O Billy Zane ( TITANIC , ΤΟ ΚΑΚΟ 2: ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ) είναι ο Seiler . Πρώην σκληροτράχηλος στρατιωτικός με εμπειρία στα πεδία των μαχών . Έχει αναλάβει την εκπαίδευση των νεαρών που περιπολούν την μικρή πόλη και βγαίνουν σε αποστολές για ανεύρεση προμηθειών . Βλέπει τους "μαθητές/μαχητές" του σαν παιδιά του .
O ευαίσθητος νεαρός Ian Sommers ( Michael Kean ) είναι νέος στην ομάδα και αρκετά περίεργος ώστε να του δημιουργηθεί η ανάγκη να ξεφύγει από την μιζέρια της μικρής κοινότητας και να ψάξει την τύχη του πέρα από τον φράκτη ... Σε αυτή του την απόφαση θα βοηθήσει η διαχείριση της κοινότητας από τον αινιγματικό Doc ( Brian Anthony Wilson - THE WIRE ) και τα οπλισμένα τσιράκια του . Ο Doc έχει τον λόγο για το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει με έμφαση προς την δεύτερη επιλογή . Είναι επιστήμονας και αυτό τον κάνει έξτρα αναίσθητο στον ανθρώπινο πόνο . Θέλει να ελέγχει τους κατοίκους , αλλά δεν γνωρίζω για ποιον λόγο ακριβώς . Δεν του πληρώνουν κάτι ως αντάλλαγμα της καλοσύνης του , ούτε παίρνει τις παρθένες της πόλης στο κρεβάτι του . Θέλει όμως το νεογέννητο της μοναδικής εγκύου στην πόλη μυστική ατζέντα που παραμένει κρυφή μέχρι το τέλος της ταινίας .
Την ίδια στιγμή τεράστια ορδή από νεκροζώντανους κατευθύνεται προς την περιοχή με άγριες διαθέσεις και κάπου εδώ γίνεται η ένωση με τον τίτλο της ταινίας : Οι ελέφαντες πάνε κάπου όλοι μαζί για να πεθάνουν , έτσι και εδώ οι νεκροζώντανοι κατευθύνονται ομαδικά προς τα κάπου με σκοπό να κάνουν και εγώ δεν ξέρω τι . Τουλάχιστον αυτής της φεσο-θεωρίας ήταν ένας επιζώντας που είχε την ατυχία να την μοιραστεί μπροστά στον Doc , αλλά ο Doc δεν καταλαβαίνει από τέτοια και τον έστειλε πίσω στο δάσος ...
Η Dee Wallace ( E.T. THE EXTRATERRESTRIAL , THE HOWLING , CUJO , CRITTERS ) είναι η κατάκοιτη μητέρα του Ian , Sharon .
H Felissa Rose ( SLEEPAWAY CAMP ) , είναι η φανατική χριστιανή που υπάρχει σε κάθε μεταποκαλυπτική κοινότητα , Lia . Όταν τα ζόμπι κάνουν την μαζική τους εμφάνιση , ο θεός δεν θα ακούσει τα ουρλιαχτά της νούμερο ένα θαυμάστριάς του .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ:
Πέρα από τους γνωστούς αργοκίνητους κομπάρσους που ξερνάνε έναν μαύρο πολτό μέσα στα ρυάκια με το πόσιμο νερό βάση σατανικού σχεδίου από ζόμπι σαμάνο που τους κατευθύνει (και δεν βλέπουμε ποτέ , οπότε κάθε πιθανότητα είναι ανοικτή) , ο πήχης πέφτει απότομα με την ξαφνική εμφάνιση ψηφιακών ΖΟΜΠΙ ΕΛΑΦΙΩΝ !
Έτσι και τα νεκροζώντανα ελάφια είχαν και νεκροζώντανους αναβάτες με σπαθιά , θα γινόταν άμεσα κλασικό .
Δυστυχώς δεν επιτίθενται στον Billy Zane και την ομάδα του . Απλά περιφέρονται ως ένα ασταμάτητο κοπάδι μέσα στο δάσος .
Το δεύτερο χτύπημα έρχεται με την εμφάνιση ζόμπι τηλεκατευθυνόμενων ψαριών που πηδούν έξω από το νερό . Γενικότερα το δάσος γύρω από το Elwood δεν είναι περιοχή για να αράζεις - τον Zane τον δαγκώνει τελικά ζόμπι-λύκος και αυτό του δίνει την ευκαιρία να ανατιναχτεί σαν ήρωας επάνω στην γουρούνα του ανάμεσα σε χιλιάδες νεκροζώντανους ...
-----------------------------------------------------
BONUS ΖΟΜΠΙ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.