Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

DEAD SEA (2014)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Brandon Slagle ( THE DARK AVENGERS , THE BLACK DAHLIA HAUNTING , HOUSE OF MANSON ) . Ο διορατικός διανομέας της ταινίας φρόντισε να πείσει τον σκηνοθέτη να προσθέσει 15 έξτρα λεπτά με μπικίνι πάρτι στη λίμνη το οποίο τελειώνει με κραυγές αγωνίας ώστε να γίνουν τα πράγματα κάπως πιο υποφερτά .
Θαλάσσια βιολόγος καλείται από το πανεπιστήμιο της να εξερευνήσει τους μυστηριώδεις θανάτους όλων των ψαριών μέσα σε επαρχιακή λιμνοθάλασσα . Είναι πρώτη στη λίστα γιατί γεννήθηκε στην μικρή πόλη και γνωρίζει την περιοχή . Μυθικό πλάσμα το οποίο βλέπουμε μόνο στο εξώφυλλο του dvd (και για μερικά κωμικά λάτεξ-μέσα-στο-νερό δευτερόλεπτα προς το τέλος της ταινίας) φαίνεται να είναι υπεύθυνο για τον μαζικό αφανισμό του πληθυσμού των ψαριών .
Η Alexis Iacono ( THE BLACK DAHLIA HAUNTING , THE PENNY DRADFUL PICTURE SHOW ) είναι η Victoria Amissus , Θαλάσσια Βιολόγος η οποία ζει μόνη στην μεγάλη πόλη . Μεγάλωσε στην μικρή πόλη που συμβαίνουν τα μυστηριώδη γεγονότα και επιστρέφει για να βοηθήσει την κατάσταση . Έχει άσχημο παρελθόν και οι αναμνήσεις της δεν την βοηθάνε να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της . Δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της . Δεν γνωρίζει πως στην πόλη λειτουργεί τάγμα θανάτου το οποίο αναλαμβάνει να ταΐζει το τέρας όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο (υποτίθεται κάθε 30 χρόνια εμφανίζεται για να κυνηγήσει , αλλά αυτό αλλάζει ανάλογα με το πόσο προσέχεις αυτά που λένε οι χαρακτήρες κάθε φορά) . Φέτος είναι η σειρά της Victoria να γίνει θυσία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.