Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

CRIMINAL (2016)


Γραμμένο από τους Douglas Cook και David Weisberg ( έχουν συγγράψει τα σενάρια για τις '90ς περιπέτειες THE ROCK και DOUBLE JEOPARDY ) .
Σκηνοθετημένο από τον Ariel Vromen ( THE ICEMAN ) .
O Bill Pope είναι ένας Πράκτορας της CIA ο οποίος βρίσκεται στα ίχνη του σκιώδους/επικίνδυνου hacker γνωστού ως "The Dutchman" στο Λονδίνο . Δυστυχώς δεν θα επιζήσει προδοτικής ενέδρας , αλλά ευτυχώς που η επιστήμη έχει πάντα την λύση και μια καινούργια μέθοδος θα μπορέσει να μεταφέρει τις γνώσεις/αναμνήσεις του μέσα στο κεφάλι κάποιου άλλου ανθρώπου/εθελοντή . Καθώς η μέθοδος είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο θα δοκιμαστεί στο κεφάλι ενός σκληροτράχηλου κατάδικου . Αναμενόμενα το οργανωμένο σχέδιο θα πάει κατά διαόλου και ο εγκληματίας με τις επιπλέον αναμνήσεις και ικανότητες θα ακολουθήσει τον προσωπικό του δρόμο εκδίκησης αγνοώντας της απειλές του Dutchman για πρόκληση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου από τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους που ελέγχει .
Ο Ryan Raynolds ( DEADPOOL ) είναι ο Πράκτορας Bill Pope , τοποθετημένος στο παράρτημα της CIA στο Λονδίνο . Πεθαίνει στα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας . Μετά εμφανίζεται ως pov αναμνήσεις και ως αντανάκλαση σε καθρέφτες .
H Gal Gadot ( Wonderwoman στο BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE ) είναι η Jill Pope , σύζυγος του αδικοχαμένου Bill .
Ο Tommy Lee Jones ( UNDER SIEGE ) είναι ο Δόκτωρ Franks . Η μέθοδος μεταφοράς μνήμης απέχει 5 χρόνια από το να αρχίσει να εφαρμόζεται σε ανθρώπους - έχει χαλάσει ήδη 18 χρόνια από την ζωή του παρέα με ποντίκια . Η Κυβέρνηση του δίνει 48 ώρες για να τα καταφέρει γιατί κρίνεται η τύχη του πλανήτη και υπάρχει προθεσμία από ψηφιακό τρομοκράτη . Έχει μόνο έναν άνθρωπο στον νου του ικανό για την επιτυχία του πειράματος μεταφοράς μνήμης από νεκρό σε ζωντανό θηλαστικό .
O Kevin Costner ( WATERWORLD ) είναι ο επικίνδυνος κατάδικος Jericho Stewart . Είναι εντός και εκτός φυλακής για περισσότερο από την μισή ζωή του . Δεν ελέγχει τις πράξεις του και αδιαφορεί για τις επιπτώσεις τους . Δεν έχει αισθήματα . Κατακρεουργεί ανθρώπους και δεν νομίζει πως έχει κάνει κάτι αξιόποινο τιμωρίας . Δεν καταλαβαίνει τι πάει να πει κοινωνία και πως πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα σε αυτήν οι άνθρωποι . Την αράζει στο κλουβί του με μια αλυσίδα περασμένη στο λαιμό του . Εξαιτίας ενός τραύματος που είχε στο κεφάλι όταν ήταν μικρό παιδί (ο πατέρας του τον πέταξε από αυτοκίνητο εν κινήσει όταν έμαθε πως δει είναι δικός του) είναι ο μοναδικός κατάλληλος υποψήφιος για το μαγικό κόλπο της μεταφοράς αναμνήσεων . Μετά την εγχείρηση το σκάει έχοντας περισσότερες αναμνήσεις και πολλά νεύρα .
Ο Gary Oldman ( DRACULA ) είναι ο Quaker Wells , διευθυντής επιχειρήσεων στην CIA Λονδίνου .
O Scott Adkins ( BOYKA: UNDISPUTED IV ) είναι ο Pete Greensleves . Φαίνεται να ιδρώνει ως ένας από τους εργαζόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων της CIA Λονδίνου . Η κάμερα περνάει από μπροστά του μερικές φορές . Κανονικά έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο να σπάσει σβέρκους τρομοκρατών και όχι εγκλωβισμένο πίσω από έναν υπολογιστή .
Ο/Οι Κακός/οι :
O Jordi Molla ( BAD BOYS II , RIDDICK ) είναι ο Xavier Heimdhall , επιχειρηματίας τηλεπικοινωνιών με πολιτικοποιημένη άποψη για το πως θα πρέπει να λειτουργεί ο κόσμος . Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον παρουσιάζουν επικίνδυνο και προδότη . Απειλεί να ανατινάξει τον πλανήτη αν δεν παραιτηθούν όλες οι κυβερνήσεις . Βασανίζει τον Pope με ηλεκτρική βουκέντρα τοποθετημένη μέσα στο στόμα μέχρι θανάτου .
Για να πετύχει τον σκοπό του χρειάζεται τις ειδικές υπηρεσίες του διαβόητου hacker Dutchman .
Καταφέρνει να ανατινάξει τον εαυτό του μέσα στο αεροπλάνο διαφυγής του ...
O Michael Pitt ( I ORIGINS , HANNIBAL ) είναι ο Jan Stroop , γνωστός στον κλειστό κύκλο των επικίνδυνων για τον πλανήτη hackers , ως "The Dutchman" . Ελέγχει το ηλεκτρονικό σύστημα της Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών γιατί απλά μπορεί . Προσφέρει το ταλέντο του σε όποιον του προσφέρει πολιτικό άσυλο και 10 εκατομμύρια δολάρια . Είχε έρθει σε συμφωνία με τον Pope αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.