Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

VIGILANTE DIARIES (2016)


Γραμμένο ως συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς με το ίδιο όνομα και σκηνοθετημένο από τον Christian Sesma ( SHOOT THE HERO , AWOL-47 , THE NIGHT CREW ) .
Ομάδα σκληροτράχηλων ηρώων βγαλμένων από τα απαράδεκτα στερεότυπα των '90ς ακολουθούν τις εντολές του πάντα σκυθρωπού "Vigilante" . Όλοι τους πρώην μέλη Ειδικών Δυνάμεων που το γύρισαν στην παράνομη αντιμετώπιση του εγκλήματος με σκοπό να καθαρίσουν τον πλανήτη - είναι κάτι σαν τα φτωχά ξαδέλφια των THE EXPENDABLES (παρόλα αυτά η ταινία γυρίστηκε σε διαφορετικές χώρες της Γης και όχι μόνο σε Βουλγαρία και Ρουμανία όπως τα EXPENDABLES 2&3) .
Ο Paul Sloan ( THE SCORPION KING , STILLETO , I AM WRATH ) είναι ο Vigilante . Αντί για ανάλυση του εκδικητικού του χαρακτήρα που ξαφνικά βρίσκεται οικογενειάρχης , απλά θα παρατηρήσω πως σε κάθε λήψη ο Sloan μου θύμιζε και κάποιον άλλο ηθοποιό . Από Bradley Cooper , Jerard Butler , μέχρι Antonio Banderas και Jake Gyllenhaal .
Ο UFC αγριάνθρωπος Quinton "Rampage" Jackson ( THE MIDNIGHT MEAT TRAIN , THE A-TEAM ) είναι ο Wolfman .
O Michael Jai White ( UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN ) είναι ο Barrington , γνωστός και ως Commander Motherfucker στην παρέα των αναλώσιμων . Είναι σε άλλο επίπεδο , πιο γκρίζο , τόσο οι ικανότητές του όσο η γκαρνταρόμπα του .
O Michael Madsen ( LUMBERJACK MAN ) είναι ο Moreau . Δεν έχει νησί , δεν είναι δόκτορας - αν δεν έπιασες την αναφορά , κάτι δεν πάει καλά με την βιβλιοθήκη σου . Μαζί με τον Barrington κινούν τα νήματα των πιονιών στην διεθνή σκακιέρα της κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειας . Καπνίζει πολύ και κάνει τον σκληρό γενικότερα σαν να βρίσκεται για πάντα σε κάποια ταινία του Tarantino .
O Danny Trejo ( MARKED FOR DEATH ) κάνει τον μπάρμαν φίλο του Moreau . Εμφανίζεται για δευτερόλεπτα και τραβάει καραμπίνα πίσω από το μπαρ . Έχει δύο ατάκες .
Ο Κακός :
Ο Arman Nshanian είναι ο εκκεντρικός αρχηγός της Αρμένικης Μαφίας , Andreas . Συλλέγει πεταλούδες και απολαμβάνει δυνατά κλασική μουσική/όπερα μέσα στο μέγαρό του - ενώ σκοτώνει ανθρώπους ταυτόχρονα . Χαλαρώνει ρουφώντας ναργιλέ ανάμεσα σε ημίγυμνες γυναίκες . Φοράει eyeliner .
Ο Vigilante του σκοτώνει τα δύο αδέλφια του με τους οποίους έτρεχαν μαζί διεθνές εγκληματικό κύκλωμα παλιανθρωπιάς , οπότε ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση πάνω από τα μνήματα των γονιών τους . Ανατινάζεται μαζί με το αυτοκίνητό του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.