Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

MISFIRE (2014)


Γραμμένο από τον Benjamin Budd ( DEAD DROP , RUMBLE ) .
Σκηνοθετημένο από τον R. Ellis Frazier ( DEAD DROP , RUMBLE ) - έχει σκηνοθετήσει τουλάχιστον 3 κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειες με Gary Daniels περιμένοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .
Ο Gary Daniels ( HEATSEEKER , FIST OF THE NORTH STAR , THE EXPENDABLES , ZERO TOLERANCE ) είναι ο σκληροτράχηλος Πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών , Cole . Όταν η πρώην γυναίκα του και μαχητική δημοσιογράφος , Gracie , πέσει στα χέρια αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών , ο Cole θα ταξιδέψει μέχρι την Tijuana του Mexico για να αποδόσει ματωμένη δικαιοσύνη . Το μοιραίο τηλεφώνημα γίνεται από τον αδελφό του Johnny ( Michael Greco - EAST ENDERS ) μετά την σύλληψή του από τις Μεξικανικές αρχές καθώς θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της . Η πρώην γυναίκα του Cole κοιμάται πλέον με τον αδελφό του , γεγονός που δημιουργεί έξτρα ένταση .
Δυστυχώς μεγάλο ποσοστό της δράσης αναλώνεται στην προσπάθεια του Cole να γλυτώσει από τις σφαίρες των παραφαγωμένων μεξικανών τραμπούκων σε αργή κίνηση με έμφαση σε χωρίς νόημα κωλοτούμπες μαζί με την νεαρή συνάδελφο φωτο-ρεπόρτερ της γυναίκας του , Sarah - ειδύλλιο alert που δεν ευδοκιμεί περισσότερο από μια άχρωμη ερωτική σκηνή δευτερολέπτων .
Ο Κακός :
Ο σαπουνοπερατικός Luis Gatica ( CORAZON SALVAJE , CUANTO ME ENAMORO , AMOR BRAVIO και άλλες καθημερινές σάχλες της Μεξικανικής τηλεόρασης ) είναι ο σαλεμένος αρχηγός του Μεξικάνικου καρτέλ κοκαϊνης που απαγάγει την πρώην του Cole , Raul Montenegro . Πέρα από διακεκριμένος τραπεζίτης της τοπικής μαφίας , ο χαρισματικός Raul έχει πολιτικές βλέψεις και θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος καθώς πέρα από μπίζνεσμαν είναι και μεγάλος φιλάνθρωπος και ρίχνει πολλά λεφτά σε σχολεία και νοσοκομεία . Το ασυγκράτητο του χαρακτήρα του βέβαια τον ωθεί και σε βίαιες πράξεις . Ο Cole του σκοτώνει το επίσης μούτρο γιό στην "ανταλλαγή αιχμαλώτων" και τον ρίχνει σε βαριά κατάθλιψη - θα μπορούσε να τον έχει περάσει από παράθυρο τρίτου ορόφου όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις παλιανθρωπιάς , αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πρωτοφανή ψυχολογική ζημιά κακού στην ιστορία της κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.