Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ZERO TOLERANCE (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Wych Kaosayananda ( BALLISTIC , TEKKEN 2: KAZUYA'S REVENGE ) .
Γνωστό και ως 2 GUNS: ZERO TOLERANCE .
Στην πραγματικότητα η ταινία είναι το ANGELS (2012) στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι ηθοποιοί , απλά έλλειπε ο Scott Adkins . Οι επιπλέον σκηνές με αυτόν , δημιούργησαν το ZERO TOLERANCE , μια αρπαχτή της εταιρίας παραγωγής και όποιου άλλου είχε την καλή ιδέα για να πιάσουν ευρύτερη αγορά πέραν της Ταυλάνδης .
O Dustin Nguyen ( 21 JUMP STREET , THE DOOM GENERATION , GAME OF ASSASSINS ) είναι ο Johnny . Πρώην Ειδικές Δυνάμεις με black ops δράση και φήμη φαντάσματος , εγκατεστημένος μόνιμα στο Βιετνάμ . Μαθαίνει από τον καλό του φίλο , επιθεωρητή Peter ( Sahajak Boonthanakit - ONLY GOD FORGIVES ) πως η κόρη του Angel (δεν έχει επίθετο , γιατί όταν είναι παιδί φαντάσματος δεν έχεις επίθετο) είναι νεκρή και αποφασίζει να αναλάβει δράση και να βρει τον/τους δολοφόνους της επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή .
H Angel είχε μπλέξει με άσχημες παρέες και είχε γίνει πόρνη πολυτελείας . Επίσης έκανε άγρια πάρτι με ναρκωτικά , κάτι που την οδήγησε στο βίαιο τέλος της . Αυτά δεν τα γνωρίζει ο πατέρας όμως , ο οποίος κάνει άνω κάτω τα νυχτερινά κλάμπ της περιοχής , καταστρέφοντας συμμορίες νυχτόβιων/καρτέλ ναρκωτικών στο πέρασμα του .
Ο/Οι Κακός/οι:
Ο Gary Daniels ( FIST OF THE NORTH STAR , HEATSEEKER , THE EXPENDABLES ) είναι ο Sammy , συνειδητοποιημένος λευκός νταβάς στην Ταϋλάνδη ο οποίος πιστεύει πως εκτελεί κοινωνικό έργο προστατεύοντας της κοπέλες του . Ο βασικός κακός της πρώτης ταινίας λογικά . Αγαπούσε πολύ την Angel και ήταν και αυτός στην μεγάλη σειρά μούτρων/εραστών που την πρόσεχαν και ήταν μαζί της βίαιοι . O Johnny τον σκοτώνει με βελόνα βουτηγμένη σε δηλητήριο αλλά είμαι σίγουρος πως την καρδιακή προσβολή στον σταθμό του τρένου την έπαθε από τις τύψεις που ένιωσε λόγω του έντονου βλέμματος του "φαντάσματος" .
Ο Scott Adkins ( CLOSE RANGE ) είναι ο Steven , μέρος του υποκόσμου και αυτός που είχε την ατυχία να είναι ο τελευταίος αγαπητικός της Angel και οι έξτρα σκηνές για περισσότερα χρήματα στην εταιρία παραγωγής καθώς το όνομά του μόνο προσελκύει κόσμο . Προσπαθεί και αυτός να βρει ποιος την σκότωσε γιατί την αγαπούσε και αυτός πραγματικά μέσα στο κεφάλι του . Η τελική μάχη με τον Johnny δεν είναι τόσο εντυπωσιακή , αν εξαιρεθούν δύο καλές στιγμές (η φρεσκολουσμένη περούκα του Johnny ο οποίος 3 χρόνια μετά έχει αλλάξει κούρεμα είναι μια από αυτές) , και απλά τον καρφώνει και αυτόν με την προδοτική βελόνα στρυχνίνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.