Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

JARHEAD 3: THE SIEGE (2016)


Γραμμένο έχοντας μάλλον στον μυαλό το 13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGAZI (2016) από τους Chad Law ( 6 BULLETS , CLOSE RANGE ) και Michael D. Weiss ( OCTOPUS , I'LL ALWAYS KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER , THE BUTTERFLY EFFECT 2 , HOSTEL 3 , THE SCORPION KING 4: QUEST FOR POWER ) .
Σκηνοθετημένο από τον William Kaufman ( ONE IN THE CHAMBER , THE MARINE 4: MOVING TARGET ) .
Γυρισμένο στην μαγευτικά φτηνή Σόφια της Βουλγαρίας .
Οι στρατιώτες που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της Αμερικανικής Πρεσβείας σε μια έφλεκτη χώρα της Μέσης Ανατολής που θυμίζει ανυσηχητικά την Βουλγαρία έρχονται αντιμέτωποι με οργανωμένο σχέδιο επίθεσης από πάνοπλους φονταμενταλιστές .
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την ζωή του νεαρού Δεκανέα Evan Albright ( Charlie Weber - BUFFY THE VAMPIRE SLAYER , GACY , VAMPIRES SUCK , BEVERLY HILLS 90210 ) .
Ο Evan καταφθάνει γεμάτος όρεξη για δουλειά και συγκινήσεις στην εν λόγω Πρεσβεία αλλά ξενερώνει άμεσα με την χαλαρή καθημερινότητα των χλιαρών διαδηλώσεων έξω από τις πύλες της και του τουρνουά στο XBOX-360 μέσα από αυτές . Τα αίματα θα ανάψουν (και θα χυθούν σε ψηφιακή μορφή) όταν πάνοπλοι παλαβοί κάνουν την εμφάνισή τους έτοιμοι να ανατινάξουν τους σατανικούς Αμερικάνους πίσω στην χώρα τους .
Εκείνος έβλεπε πως κάτι δεν πάει καλά με τις ύποπτα μουσάτες φάτσες που μαγνητοσκοπούσαν με κάμερες την πρεσβεία , αλλά οι συνάδελφοί του έκαναν χαβαλέ για την υπερβολή των αντιδράσεών του και ο Πρέσβης Dan Cahill ( Stephen Hogan - STARSHIP TROOPERS 3: MARAUDER ) τον αγνόησε παραδειγματικά - προκαλώντας ταυτόχρονα την οργή του διοικητή του Λόχου που παράκαμψε .
Ο Scott Adkins ( THE EXPENDABLES 2 ) είναι ο Λοχίας Gunny Raines , διοικητής . Έχει δει αρκετή δράση σε εμπόλεμες περιοχές και έχει την φήμη του σκληρού τύπου . Χτυπάει γκομενάκια στο γραφείο του ανά πάσα ώρα της ημέρας , κάτι που τον κάνει να φαίνεται περισσότερο άντρας στην κατευθείαν-σε-dvd-κοινότητα σύμφωνα με τους σεναριογράφους για να τονίζουν την λεπτομέρεια . Καλωσορίζει τον νέο και του λέει να είναι τύπος και υπογραμμός εκτός στρατοπέδου γιατί αντιπροσωπεύουν πέρα από το σώμα των Πεζοναυτών , ολόκληρη την Αμερική . Πέρα από σκληρός είναι και ζεν τύπος που υποστηρίζει πως το καλό πρωινό και η συχνή χρήση της τουαλέτας σε κάνουν καλύτερο σε αυτό που είσαι , εάν όχι και καλύτερο άνθρωπο ακόμα .
Δεν χρησιμοποιεί καθόλου πολεμικές τέχνες μόνο για δευτερόλεπτα σε σκηνή γυμναστικής με τους υπόλοιπους . Στο 59:53 της δράσης βλέπει μια ρουκέτα να έρχεται κατά πάνω του .
Ο Dennis Haysbert ( 24 , THE UNIT ) είναι ο Ταγματάρχης Lincoln . Είναι ο τρίτος χαρακτήρας από την ταινία που φαίνεται στο εξώφυλλο του dvd . Μαθαίνει για την επίθεση από τον Raines και πηγαίνει αερομεταφερόμενος για να ενισχύσει τον αγώνα αφού οι υπόλοιποι είναι κλεισμένοι μαζί με τον Πρέσβη μέσα στο safe room της πρεσβείας - μέχρι να φτάσει θα έχει περάσει μια ώρα όμως . Τον βλέπουμε να κάθεται κυρίως μέσα στο ελικόπτερο . Καταφτάνει στα 2 τελευταία λεπτά της ταινίας και δίνει συγχαρητήρια στον Albright , κάτι το οποίο είχε ανάγκη αφού δεν υπήρχε κανείς στην τελετή αποφοίτησης του από τους πεζοναύτες . Του προτείνει θέση στις Ειδικές Δυνάμεις .
Ο Κακός :
Ο Hadrian Howard ( SONS OF ANARCHY , FOUR WARRIORS , MISSION IMPOSSIBLE: ROGUE NATION ) είναι ο τρομοκράτης Khaled Al Sari . Στο χρηματοκιβώτιο που υπάρχει στο διαμέρισμα του πρέσβη υπάρχει το κινητό του μέσα στο οποίο υπάρχουν διευθύνσεις και ονόματα τα οποία μπορούν να αποτρέψουν την επόμενη 11 Σεπτέμβρη από το να συμβεί και να καταστρέψουν μια και καλή την τρομοκρατική του οργάνωση . Υπάρχει μια απόσταση μέχρι εκεί και 50 νευριασμένοι κουκουλοφόροι ανάμεσα . Επίσης μέσα στην πρεσβεία βρίσκεται και ο αδελφός του ο οποίος βοήθησε τους δυτικούς δαίμονες δίνοντάς τους το κινητό και πρέπει να πληρώσει . Όπως ανατίναξε τον Adkins , έτσι και αυτός βρίσκει εκρηκτικό τέλος από φιάλη γκαζιού που δεν πρόσεξε ανάμεσα στα πτώματα των αντρών του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.