Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

TRACERS (2015)


Γραμμένο από τους Leslie Bohem ( A NIGHTMARE ON ELM STREET: THE DREAM CHILD , DAYLIGHT , DANTE'S PEAK , TAKEN , THE DARKEST HOUR ) , Matt Johnson ( THE TORQUE , INTO THE BLUE ) , Kevin Lund ( CLEOPATRA 2525 ) και τον σκηνοθέτη T.J. Scott ( TC 2000 ) .
Σκηνοθετημένο από τον Daniel Benmayor ( PAINTBALL ) .
Η ταινία μεταφράστηκε για την Ελληνική αγορά ως "Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ PARKOUR" , γιατί πάνω κάτω αυτό βλέπεις .
O Taylor Lautner ( THE ADVENTURES OF SHARKBOY AND LAVAGIRL 3-D ) είναι ο Cam . Ποδηλάτης μεταφορέας που η ανάγκη τον κάνει να γίνει παρκουρίστας του τρόμου . Έχει κάνει αναμορφωτήριο και ζει με τους δικούς του κανόνες - ξέρει κάτι λίγα από πολεμικές τέχνες αλλά δεν τα χρησιμοποιεί - κυρίως τρέχει . Χρωστάει στην Κινεζική Μαφία 15 χιλιάδες δολάρια τα οποία τα θέλουν πίσω , αλλά δεν προλαβαίνει να μαζεύει την δόση των 1500 δολαρίων κάθε μήνα . Έχει διορία δύο μηνών να επιστρέψει τα 10 από τα 15 χιλιάρικα , αλλιώς θα του σπάσουν τα πόδια .
Η Μαρία Αυγεροπούλου ( Marie Avgeropoulos - THE 100 , DEAD RISING: ENDGAME ) είναι η Nikki . Είναι σε συμμορία με παρκουρίστες και τρέχει σαν πανικόβλητη την πόλη πάνω κάτω .
Δεν αναλαμβάνει την εντατική εκπαίδευση του Cam στην τέχνη του parkour αλλά προπονούνται μαζί στο παλιό καράβι που λειτουργεί ως αρχηγείο της παρέας . Τα παιδιά φαίνεται πως ερωτεύονται από την πρώτη στιγμή , αλλά εκείνη χρωστάει χάρη στον μεγαλύτερης ηλικίας "αρχηγό" που έσωσε τον αδελφό της από την αστυνομία μερικά χρόνια πριν .
Ο Adam Rayner είναι ο Miller , ο υποτιθέμενος parkour μέντορας της παρέας . Διδάσκει ζεν παράλληλα με την αψήφιση της βαρύτητας . Χρησιμοποιεί τα παιδιά της ομάδας όχι για να μεταφέρει ύποπτα πακέτα από την μια ταράτσα της πόλης στην άλλη , αλλά για να εξαφανίζει στοιχεία τα οποία βρίσκονται φυλαγμένα σε αποθήκες της αστυνομίας για τους πελάτες του . Ο ίδιος είναι ομοσπονδιακός πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών (;) με λερωμένη φωλιά , κάτι το οποίο το μαθαίνουν όταν είναι αργά οι υπόλοιποι .
Ετοιμάζει μεγάλο κόλπο με ληστεία σε βιτρίνα ξεπλύματος χρημάτων Βιετναμέζων τραπεζιτών . Η μπάζα είναι 20 χιλιάδες δολάρια ο καθένας , αλλά ο Cam δεν είναι ζεστός - δεν υπέγραψε ποτέ για κάτι τέτοιο . Η ληστεία αποτυχαίνει από κακή πληροφόρηση και το τρέξιμο υπό καταιγισμό σφαιρών ξεκινά με τον αδελφό της Nikki να τραυματίζεται άσχημα και τον Cam να συλλαμβάνεται .
Αρκετό άσκοπο τρέξιμο αργότερα ο χαοτικός ιμπρεσιονισμός παίρνει ένα τέλος με την Κινέζικη μαφία να βγαίνει κερδισμένη και τον Cam να φεύγει από την πόλη με την αγαπημένη του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.