Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ASTEROID-A-GEDDON (2020)

 











Γραμμένο με μερικό woke αυτισμό και σκηνοθετημένο για το μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του SYFY , από τον ηθοποιό Geoff Meed ( σκηνοθέτης και του THE AMYTIVILLE HAUNTING ) .

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς ένας γιγαντιαίος αστεροειδής διαμέτρου 295μιλίων με την αποστειρωμένη ονομασία 2200QL πλησιάζει προς τη γη! Οι Ρώσοι του ρίχνουν πυρηνικά και καταφέρνουν να σπάσουν μόνο ένα μέρος της επιφάνειάς του σε μικρότερα κομμάτια τα οποία συνεχίζουν στην ίδια μοιραία πορεία σύγκρουσης με τον πλανήτη . Μέχρι να φτάσει το μεγάλο κομμάτι στον στόχο του , έχουν ακόμη 46 ημέρες για καταιγισμό ιδεών σωτηρίας στην διάθεσή τους . Ο "Αστεροειδ-ο-γεδδών" θα καταστρέψει φυσικά τον πλανήτη και όλα τα κράτη αρχίζουν να κατηγορούν το ένα το άλλο με την ένταση στο τραπέζι να ανεβαίνει (το τραπέζι έχει γύρω στα 5 άτομα , πρόκειται για κρίσιμο παγκόσμιο meeting χαμηλού προϋπολογισμού) .  Την ίδια στιγμή παραστρατιωτικοί θρησκόληπτοι ερμηνεύουν με μισάνθρωπη κατάνυξη τις Νορβηγικές χριστιανικές γραφές και ετοιμάζονται για το τέλος αναμένοντας με χαρά την βιβλική αποκάλυψη που θα φέρει ο θεός από το διάστημα . Ο αρχηγός της αίρεσης Divine Will , Μαλαχίας ( ο κυρίως τηλεοπτικός συμπληρωματικός καρατερίστας Craig Gellis - THE WALKING DEAD , MAYANS M.C. , ALIEN CONQUEST , THE REBELS OF PT-218 ) ορκίζεται στον ουρανό πως ήρθε η ώρα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να τιμωρήσουν τους αμαρτωλούς που συμμετέχουν στο συνέδριο : μέσω σκληρού χακαρίσματος των συστημάτων που θα αποτρέψουν τον αστεροειδή να συγκρουστεί με την γη εκπληρώνοντας την υβριδική προφητεία που θα τους στείλει στην Βαλχάλα (;) ....

Η κόρη του πλούσιου τεχνολογικού ολιγάρχη επιστήμονα Svobota , Alexandra ( Veronika Issa - DEVIL'S TRIANGLE ) βρίσκεται κάπου στην Λατινική Αμερική με την δική της diverse ομάδα "ειδικών" αργόσχολων . Όταν πεθαίνει ο πατέρας της αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την κρίση του γενικού αφανισμού δημιουργώντας ένα πρωτότυπο λέηζερ κανόνι το οποίο θα ανατινάξει το πρόβλημα στον αέρα με τους υπόλοιπους στο συνέδριο να την λοιδορούν για την έξαλλη εμφάνισή της (μωβ τούφα στο μαλλί και σκουλαρίκι στη μύτη) και να μην την παίρνουν στα σοβαρά . Επιμένει πως η επιπλέον χρήση πυρηνικών θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα και ο χρόνος μετράει αντίθετα μέχρι να ρίξουν , αυτή την φορά οι Αμερικάνοι , έναν πύραυλο 50 μεγατόνων στον αστεροειδή κάνοντας τον αετό να ουρλιάξει FUCK-YEAH στο διάστημα . Περιτριγυρισμένη από παλαβούς άντρες με τα δάχτυλα σε κάθε λογής σκανδάλης θα πρέπει να ενεργήσει πρώτη και να βάλει την θηλυκή της δύναμη σε πράξη για να αλλάξουν τα πράγματα .

Ο πάντα διαθέσιμος για συμπληρωματικό χαρακτήρα σε νευραλγική θέση κύρους , Eric Roberts ( COLLISION EARTH , APE VS MONSTER , MEGABOA ) παριστάνει τον Στρατηγό Quinn . Αυτή την φορά δεν παραμένει αγχωμένος στο προκάτ κλασικό δωμάτιο κρίσεων του Αμερικανικού Πενταγώνου . Συμμετέχει με τα κατάλευκα αλλά κάπως άβολα τηλεοπτικά δόντια του στο συνέδριο κατηγορώντας τους Ρώσους πως εκτόξευσαν πυρηνικά εναντίον του αστεροειδή προκαλώντας τον Αστεροειδ-ο-γεδδώνα ! Παραμένει εκεί παρακολουθώντας τις εξελίξεις .  Είναι σαν να τον πληρώνουν για να αντιδράει βλέποντας την ταινία . Περνάει καλά στα γυρίσματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.