Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

NEBULOUS DARK (2021)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο (με εμμονή στα δερμάτινα και τα κοντινά καδραρίσματα) από τον παραγωγό/ηθοποιό/πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη , Shahin Sean Solimon (DJINN , SINBAD: THE FIFTH VOYAGE , CARMILLA: RISE OF THE VAMPIRE ) . Γνωστό και ως ALPHA THE AWAKENING .

2073: Μια εξωγήινη "ανωμαλία" , προκαλεί τοξική δηλητηρίαση της ατμόσφαιρας . Η όξινη βροχή έχει ως αποτέλεσμα την μόλυνση του πόσιμου νερού . Οι επιζώντες της καταστροφής μετατρέπονται σε μανιακούς νεκροζώντανους . Τεχνητή Νοημοσύνη αναλαμβάνει να σώσει την ανθρωπότητα . Όσοι δεν το έσκασαν από τον πλανήτη με διαστημόπλοια , "κοιμήθηκαν" σε ειδικά υπόγεια καταφύγια με σκοπό να επιστρέψουν στην επιφάνεια μετά από 100 χρόνια . 

Τα παραπάνω τα διαβάζεις στην ψηφιακά φορτισμένη εισαγωγική κάρτα . Τα παρακάτω τα παρακολουθείς για 65 λεπτά :

Ο ηρωικός Captain Apollo Jacobs ( Shahin Sean Solimon ) , πιθανό μέλος κάποιας μελλοντικής παραστρατιωτικής/χορευτικής οργάνωσης industrial γκοθάδων αν κρίνω από την δερμάτινη καπαρντίνα ,τις αλυσίδες σκύλου στα πόδια και την μάσκα οξυγόνου , ξυπνάει κατά λάθος μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια και ανακαλύπτει με τρόμο πως ο πολιτισμός έχει καταστραφεί και η γη δεν έχει καθαρίσει ακόμη . Οι νέοι κάτοικοι της επιφάνειας του πλανήτη είναι 2 Octalien , Οκταξωγήινοι βλέπε ΟΚΤΑΝΘΡΩΠΟΣ (1971) για περισσότερες λεπτομέρειες στην δημιουργική περιγραφική ορθογραφία όντων , οι οποίοι ετοιμάζουν το έδαφος για την μετακόμιση του είδους τους σε αυτόν - η μεταναστευτική Αρμάδα είναι καθοδόν . Παράλληλα , οι νεκροζώντανοι καραδοκούν ένας-ένας σε κάθε γωνιά και τρίποδες πολεμικές μηχανές κάνουν δύσκολη την ζωή του ήρωα . Ως χρονικό παράδοξο ο Apollo έχει χρέος στην ανθρωπότητα και την γκαρνταρόμπα του , να συνεχίσει τον πολιτισμό επαναλαμβάνοντας πράξεις αυτοθυσίας σε μια χρονική λούπα καθαρτήριας ύπαρξης . Κάθε φορά που "πεθαίνει" , το πρόγραμμα επαναλαμβάνεται και συνεχίζει πάντα προς το καλύτερο μέχρι την τελική αποκάλυψη του τι "πραγματικά" συμβαίνει . 

Εύφημη μνεία στον λευκό χαρακτήρα με το ψάθινο καπέλο , πιτζάμα και παντόφλα κομμουνιστικού ριζοχώραφου ο οποίος μιλάει με τραχειοτομικό module και παίζει για δευτερόλεπτα υπερηχητικό κουνγκ-φου με τον πρωταγωνιστή . Λειτουργεί ως συνείδηση του προγράμματος/προπονητής/αφηγητής "Μοναχικός Λύκος"- ρόλος που θα ταίριαζε γάντι στην συντάξιμη φιλμογραφία του David Carradine αν δεν είχε επιλέξει το 2009 να βουτήξει στην αιωνιότητα με σφυχτοδεμένα ενεργιακά φορτισμένα αρχίδια μέσα από κάποια ντουλάπα ξενοδοχείου της Νοτιοανατολικής Ασίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.