Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

VENOM COAST (2021)

 











"i don't like killing, but it makes the world go round"

Ταξικό δράμα με εν πλω οικονομολόγους κανίβαλους , γραμμένο και σκηνοθετημένο μέσα σε ένα παροπλισμένο επιβατικό πλοίο από τον ανεξάρτητο Michael Fredianelli ( XENOBITES , THE MINSTREL KILLER , THE HOME INVADERS , STRANGE RITUALS ) .

Παρέα από πλουσιόπαιδα αποφασίζουν να γιορτάσουν το ξεκίνημα της start-up εξυπνάδας τους , μιας εφαρμογής κινητού για γνωριμίες μεταξύ άλλων πλουσίων καθαρμάτων που έχουν "υψηλά στάνταρτς" στις μεταξύ τους ευγονικές συναναστροφές . Για κακή τους τύχη , μια από την παρέα γνωρίζει ένα ψηλό και μυστηριώδη ομορφόπαιδο το οποίο της προτείνει να τους πάει ο ίδιος με το οικογενειακό του κρουαζιερόπλοιο στις ξέγνοιαστες ακτές του Μεξικό για ξέφρενο πάρτι και ξέρασμα μέχρι δευτέρας παρουσίας - προσφορά την οποία για χάρη της μεταξύ τους σεξουαλικής έντασης δεν αρνείται και κάπου εδώ ξεκινάει το ταξίδι στον τρόμο για την ίδια και τους ευκατάστατους φίλους της .

Η οικογένεια των άστεγων κακόμοιρων (ζουν στο πλοίο) σχεδόν αιμομικτών κανιβάλων (δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για το άφθονο κρέας που υπάρχει στο ψυγείο και την ημιάγρια κατάσταση των μισών μελών της οικογένειας) έχει σκοπό να επιφέρει μια αιματοβαμμένη ισορροπία στον πλανήτη σκοτώνοντας όσους περισσότερους πλούσιους μπορεί , μπολσεβίκικη πρακτική η οποία δεν ολοκληρώνεται καθώς μια ειδική ομάδα της ακτοφυλακής κάνει ρεσάλτο στο ακινητοποιημένο στην μέση του ωκεανού πλοίο κάνοντας την μακρο-οικονομική κατάσταση ακόμη χειρότερη . Οι ήρωες αστυνομικοί της θάλασσας αντί να σώσουν τους κυνηγημένους , πυροβολούν ότι κινείται μέσα στο πλοίο και δεν είναι μέλος της black-ops ομάδας τους εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανώμαλη φιλοσοφία της θανατολάγνας οικογένειας .

40 χρόνια μετά τις αρχές της δεκαετίας του '80 , το ρετρο-ελέκτρο ηχητικό χαλί δεν σώζει το πλοίο από τα στάσιμα νερά του χαμηλού προϋπολογισμού παρόλο που θα βρισκόταν ανάμεσα σε άλλες κλασικές ταινίες αν είχε γυριστεί τότε (λόγω της μη ύπαρξης ψηφιακών σαλτσών στα ειδικά εφε) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.