Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

HATCHED (2021)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο (με την συνδρομή της Rebecca Matthews - PET GRAVEYARD , WITCHES OF AMYTIVILLE ACADEMY) από τον Scott Jeffrey ( CLOWNDOLL , CUPID , CANNIBAL TROLL , THE GARDENER ) .

Όπως και στο επίσης Ιουρασικό πόνημα DINOSAUR HOTEL (2021) - της ίδιας εταιρίας παραγωγής , έτσι και εδώ , μια μικρή ομάδα ψηφιακών δεινοσαύρων τρομοκρατεί και καταβροχθίζει μια ομάδα συμπληρωματικών χαρακτήρων μέσα και έξω από ένα πολυτελές σπίτι της Βρετανικής υπαίθρου .

Χαροκαμένος επιστήμονας που έχει απομακρυνθεί από τα εγκόσμια ανακαλύπτει ένα απολίθωμα δεινοσαύρου και ξεκλειδώνει τον κώδικα της ζωής με συνοπτικές διαδικασίες επιστημονικής φαντασίας παλαιότερων δεκαετιών . Με την πρωτοπόρα ανακάλυψη "εξαγωγής νεκρών κυττάρων" ο δόκτωρ Simon David ( Thomas Loone - CLOWNFACE ) καταφέρνει να επαναφέρει στην ζωή τόσο εξαφανισμένα είδη του παρελθόντος , όσο και τον μονάκριβο γιο του . Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως τα νέα όντα που επαναφέρει μεγαλώνουν με ταχείς ρυθμούς το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το χάσιμο του ελέγχου και την επέμβαση του στρατού - αν θεωρείται τακτικός στρατός μια ομάδα μουσάτων με παραλλαγές (πιθανώς είχαν αφήσει μούσια για άλλους δεύτερους/τρίτους ρόλους σε άλλες ταινίες και δεν μπορούσαν να αθετήσουν το ατημέλητο look) . Δύο ψηφιακοί ράπτορες και ένας ψηφιακός τυραννόσαυρος είναι οι βασικοί κυνηγοί των ταλαίπωρων που κάνουν ότι βλέπουν κάτι τεράστιο και τρομαχτικό μπροστά τους και ουρλιάζουν πριν τους καλύψει το σκοτάδι (ακριβώς οι ίδιοι ψηφιακοί δεινόσαυροι που κυκλοφορούσαν αμέριμνοι και στο DINOSAUR HOTEL) . Όταν η οικογένεια του Simon χάσει τα ίχνη του (ανάμεσά τους και η Nicola Wright - THE JACK IN THE BOX AWAKENING την οποία καταβροχθίζει το τυραννόσαυρος) , τον επισκέπτονται στο σπίτι/φάρμα/εργαστήριο του μέσα στο δάσος και ανακαλύπτουν την φρίκη αλλά και την έκπληξη της ύπαρξης του κλώνου του νεκρού του γιού (ο οποίος θυμίζει κοριτσάκι και μου φάνηκε περίεργο όταν τον είπαν Mark για πρώτη φορά) . Εκεί ξεκινάει το τρέξιμο εντός και εκτός σπιτιού με την γλυκόζη του αίματος να παραμένει στα ίδια επίπεδα καθώς δεινόσαυροι και άνθρωποι δεν συναντιούνται ποτέ με αληθοφανή αποτελέσματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.