Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

METEOR MOON (2020)

 











Asylum-ική παταφυσική περιπέτεια στα καλύτερα της ! Γραμμένη με εμφανή σημάδια εκφύλισης εγκεφαλικού φλοιού από τον Joe Roche ( COLLISION EARTH , ALIEN CONQUEST , ROBOT APOCALYPSE , PLANET DUNE ) . Σκηνοθετημένο για τις δύσκολες ώρες του τηλεοπτικού λυκόφωτος από τον Brian Nowak ( MEGALODON RISING ) . Αν κάποιος πίστευε πως μόνο οι κυριλέ καθυστερημένοι του Hollywood γράφουν εξωπραγματικά σενάρια για τις FAST & FURIOUS ταινίες , η αντάρτες πόλεων της Asylum έστειλαν πρώτοι αυτοκίνητο στο διάστημα !

Μετεωρίτης βγάζει εκτός άξονα περιστροφής το φεγγάρι με αποτέλεσμα η βαρύτητα της γης να αρχίσει να το έλκει με τα αναμενόμενα αποκαλυπτικά αποτελέσματα αφανισμού ολόκληρης της ζωής ! Σε αληθινό χρόνο , οι πρωταγωνιστές έχουν μόλις μια ώρα και 26 λεπτά στην διάθεσή τους για να αποτρέψουν το σενάριο της βίαιης αυτής επανεκκίνησης να συμβεί .

Ο Graphic designer στο art department του F9: THE FAST SAGA (2021) πρωταγωνιστεί ως ο ηρωικός πιλότος/αστροναύτης , Jim Lawson (δεν γνωρίζω αν έριξε αυτός την ιδέα των αυτοκινήτων στο διάστημα στον Toreto και την παρέα του έναν χρόνο μετά) . Βρίσκεται έναν χρόνο εκτός σώματος Παρέα με τον ρέμπελο ομορφόπαιδο μικρότερο αδελφό του Paul ( Chris Boudraux - "hot guy" στο τηλεοπτικό ACTRESS: ANOTHER WORD FOR WAITRESS ) θα κάνουν τα αδύνατα ακόμη πιο αδύνατα μπροστά στα μάτια μας σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν το φεγγάρι να διαλύσει τη γη χρησιμοποιώντας μια πειραματική συσκευή δημιουργίας μίνι μαύρης τρύπας και πολύ δημιουργική φαντασία και χρήση πρότυπων νόμων της φυσικής . Με μιάμιση ώρα στην διάθεση τους , τα αδέλφια Lawson θα βάλουν νίτρο , τόσο στο αυτοκίνητο (για να προλάβουν να φτάσουν στην στρατιωτική βάση εκτόξευσης καθώς οι δρόμοι γύρους διαλύονται με ψηφιακή αγριότητα) όσο και στο πίσω κάτω μέρος του σώματός τους , πετώντας στο διάστημα (μπαίνοντας με το σπορ αυτοκίνητο στο cargo bay του διαστημοπλοίου ώστε να είναι διαθέσιμο για άμεση χρήση διαφυγής όταν εκείνο ανατινάζεται στην συνέχεια) με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάλογη της σεναριακής ασυδοσίας από σκηνή σε σκηνή .

Η πάλαι ποτέ lolita Dominique Swain ( FACE/OFF , LOLITA , NAZI OVERLORD ) είναι η διάσημη σε θέση ισχύος , Στρατηγός Hauser . Είναι μονίμως στο προκατ δωμάτιο Αντιμετώπισης Κρίσεων του Αμερικανικού Πενταγώνου και ερμηνεύει ανάλογα τις εξελίξεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.