Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

MEGALODON RISING (2021)

 











Γραμμένο από τον Koichi Petetsky ( MEGALODON , 6-HEADED SHARK ATTACK ) και σκηνοθετημένο από τον Brian Nowak ( METEOR MOON ) .

Η τηλε-συνέχεια του επίσης τηλεοπτικού κρυπτοζωϊκού θρίλερ MEGALODON (2018) μεγαλώνει την διεθνή ένταση (αρχικά με Ρώσσους στο MEGALODON , εδώ με Κινέζους) και αυξάνει τον αριθμό των ψηφιακών μεγα-φρικιών σε 3! 

Αυτή τη φορά η πολεμική ένταση που κρέμεται σε μια τρίχα (ευτυχώς όχι κατσαρή) πριν ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ανάμεσα στο τιμημένο Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό και στους σατανικούς Κινέζους . Καταστροφικό με κατασκοπευτική HUAWEI τεχνολογία αιχμής βρίσκεται στα Αμερικανικά χωρικά ύδατα και σκοπό να υποκλέψει πληροφορίες από δορυφόρους . Πεινασμένοι Μεγαλόδοντες έλκονται από τον θόρυβο των μηχανημάτων που βρίσκονται μέσα στο πλοίο και το βυθίζουν αποτρελαμένοι από τις δονήσεις . Η μοναδική επιστήμονας του πλοίου καταφέρνει και ξεφεύγει μαζί με το μοναδικό κομμάτι τεχνολογίας ικανό να συνεχίσει το έργο για τον Κόκκινο Πατερούλη του Κόμματος , αλλά πέφτει στην φιλοξενία ενός Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου που πηγαίνει στην περιοχή για να ερευνήσει .

Η Wynter Eddins είναι η Captain Lynch , ηρωική καπετάνιος του Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου που βρίσκεται ανάμεσα σε 3 Μεγαλόδοντες και 3 Καταστροφικά της Κινεζικής Αρμάδας . Η αδελφή της ήταν αντιμέτωπη με τους Ρώσσους σε παρόμοια σαπουνοπερατική κατάσταση ισσοροπιών τρόμου στην προηγούμενη ταινία .

Ο μόνιμος Asylum-ικός guest star και για άγνωστο λόγο κάθιδρος Tom "fuckL.A.P.D." Sizemore ( VIVID SEX TAPE με δύο πόρνες έχοντας σνιφάρει τα πάντα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εκτός από τις κάλτσες του , NAZI OVERLORD , MONSTER HUNTERS , ALIEN CONQUEST ) παριστάνει τον Commander Moore - αντικαθιστά το χαμηλού προϋπολογισμού star quality του Michael Madsen που συμμετείχε στο προηγούμενο πόνημα . Πάντα βρίσκεται στο control room του στόλου πίσω στο San Diego και προσπαθεί να εμψυχώσει το στράτευμα με την αγωνιώδη ερμηνεία του (μάλλον για αυτό δικαιολογείται ο ιδρώτας) . Δεν βγαίνει στην παραλία με το αυτόματο παρόλο που είναι έτοιμος να μασήσει τσιχλόφουσκα και να σνιφάρει κόκα από κώλους επειδή τον σταματάνε στην πόρτα τελευταία στιγμή . Είναι περισσότερο χρήσιμος στο κέντρο ελέγχου . Χρησιμοποιεί με μαεστρία videogamer sci-fi joysticks κολλημένα πάνω στο γραφείο του για να κατευθύνει το πειραματικό του μίνι υποβρύχιο και να σώσει τους ναύτες του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.