Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

NOAH'S SHARK (2021)

 











Γραμμένο από τον ευρηματικό John Oak Dalton ( PETER ROTTENTAIL , AMITYVILLE DEATH HOUSE , JURASSIC PREY , AMITYVILLE ISLAND , SHARK ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND , DUNE WORLD ) . Σκηνοθετημένο με έξοδα της Polonia Bros Entertainment σε δάσος της Pensylvania από τον Mark Polonia ( JURASSIC SHARK 2: AQUAPOCALYPSE κτλ. ) .

Ο πλέον βασικός δευτεραγωνιστής του Polonia , Jeff Kirkendall ( LAND SHARK , JURASSIC SHARK 2: AQUAPOCALYPSE , SHARKULA ) είναι ο Πατέρας Benna , ένας καθολικός (;) τηλε-εξορκιστής ο οποίος μετά από ένα σκάνδαλο σατανικής παρενόχλησης έχει βάλει σκοπό να αλλάξει την ιστορία και να γίνει διάσημος ανακαλύπτοντας την θρυλική Κιβωτό του Νώε - τον πρωτογνωρίσαμε ως χαρακτήρα στο AMITYVILLE EXORCISM (2017) - και ξαναπαρακολουθούμε τις περιπέτειές του από τότε υπό μορφή αναμνήσεων ώστε να συμπληρωθεί ο στόχος των 70 λεπτών διάρκειας - κάτι που δεν χρειαζόταν καθώς η κατά Oak Dalton Star Wars ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης δίνει ψωμί για 10 συνέχειες - ειδικά εκεί που κατεβαίνει ο Abraxas (;) και καταριέται τον τέταρτο φανταστικό γιο του Νώε , τον μέθυσο (πρε)Ζακιήλ (ο Νώε είχε τρεις γιους , τον Σημ , τον Χαμ και τον Ιάφεθ) - δεν το βλέπεις να συμβαίνει επί της οθόνης , αλλά μια μασκαρεμένη οντότητα ονόματι Zee (απόγονοι της χαμένης γενιάς του (πρε)Ζακιήλ , φύλακες της Καταραμένης από τον Σατανά/Καρχαρία Κιβωτού) φροντίζει να αναφέρει τα μεταφυσικά σκηνικά στον έκπληκτο Πατέρα Benna ώστε να φτιάξει κλίμα . Επίσης στο δάσος του χιονισμένου Ιράν της Pensylvania κατοικεί η Μάγισσα του Endor . Εκεί θα πρέπει να ταξιδέψουν ο Πατέρας Benna και ο απατεώνας ντοκιουμενταρίστας Buster Pretorious ( ο υιοθετημένος γιος του σεναριογράφου , Ryan Dalton - INVASION OF THE EMPIRE OF THE APES , DUNE WORLD ) ο οποίος προσπαθεί να βγάλει εύκολο χρήμα μαζί με μια γυναίκα μισθοφόρο για προστασία ( Jamie Morgan - AMYTIVILLE ISLAND ) , ώστε να περάσουν ανάμεσα από ψηφιακούς πυροβολισμούς στην Τουρκία και στο όρος Αραράτ (δάσος της Κομητείας Tioga στο Wellsboro , Pensylvania) όπου είχε "προσαράξει" η Κιβωτός .

Ο βιβλικός Καρχαρίας ανήκει στο ίδιο κρυπτοζωικό είδος με εκείνον στο JURASSIC SHARK 2: AQUAPOCALYPSE (2021) (σε μερικά πλάνα είναι ακριβώς ο ίδιος ψηφιακός καρχαρίας. Αρέσκεται στο να κυνηγάει τα θηράματά του σε ρηχά νερά λίμνης και μοιάζει φτιαγμένος από σαμπρέλα θαλάσσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.