Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

MEGABOA (2021)

 











Γραμμένο από τον Alex Heerman ( AIRLINER SKY BATTLE ) . Σκηνοθετημένο από τον post-production coordinator της Asylum από το 2016 και μετά , Mario N.Bonassin (φαίνεται πως υπάρχουν ευκαιρίες όταν όλοι οι υπάλληλοι κάνουν rotation στις θέσεις παραγωγής μιας εταιρίας) .

Ομάδα φοιτητών μαζί με τον καθηγητή τους πηγαίνουν στο φανταστικό νησί Ecarpada με σκοπό να μελετήσουν τα αρχαία ευρήματα της περιοχής . Έχουν 36 ώρες να επιβιώσουν σε ένα νησί γεμάτο υπερμεγέθη φρικιά της φύσης μέχρι να τους παραλάβει το ελικόπτερο διάσωσης .

Ο βετεράνος Eric Roberts ( με 652 τίτλους στην φιλμογραφία του - 80 μόνο από αυτούς σε διάφορα στάδια παραγωγής μέσα στο 2022 - BEST OF THE BEST , RAPTOR , SHARKTOPUS , AMITYVILLE DEATH HOUSE , COLLISION EARTH , APE VS MONSTER ) απολαμβάνει τα συντάξιμα ένσημα ερμηνεύοντας τον Καθηγητή Ανθρωπολογίας/ζωντανό θρύλο , Δόκτωρ Malone . Υπολογίζει από το μέγεθος του φιδιού σε μια οθόνη laptop ραντάρ που έχει μαζί του πως πρόκειται για έναν Μεγαβόα , ακόμη μεγαλύτερο και από Τιτανοβόα σύμφωνα με τις προϊστορικές γνώσεις του (42 πόδια δηλ. 12,8 μέτρα , εξαφανίστηκε 60 εκατομμύρια χρόνια πριν - ο Μεγαβόας στο νησί είναι πάνω από 50 πόδια) - μιας και ο ηρωικός καθηγητής έχει περάσει τα χρόνια του στο κέντρο του Αμαζονίου πίσω στην δεκαετία του '80 και γνωρίζει από εξωτικά είδη (τη δεκαετία του '90 ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες και έγινε ο "καλύτερος των καλύτερων") . Δυστυχώς ρητορεύει από την καρέκλα του μιας και μια δηλητηριώδης αράχνη τον δαγκώνει στο δέκατο λεπτό της ταινίας . Οι μαθητές του και ένας ταλαίπωρος λαθροθήρας που δεν κατάφερε να σκοτώσει το θηρίο προσπαθούν να βρουν το αντίδοτο στο δηλητήριο (το οποίο βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη ορχιδέα που τυχαίνει να είναι πάνω στην φωλιά του φιδιού) και να γλυτώσουν από τις ορέξεις του Μεγαβόα και των υπόλοιπων φιδιών που το συντροφεύουν . Εκτός από φίδια υπάρχει και μια γιγαντιαία αράχνη που λειτουργεί ως έξτρα θέαμα σε σύντομη μονομαχία με το πρωταγωνιστικό ερπετό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.