Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

JURASSIC SHARK 2: AQUAPOCALYPSE (2021)

 











Γραμμένο από τον Aaron Drake ( VIRUS SHARK ) . Σκηνοθετημένο ανάμεσα σε άλλες δουλειές του ποδαριού από τον πάντα πρόθυμο να παρατήσει την πρωινή του δουλειά από το 1985 , κρυπτοζωολόγου Mark Polonia ( GORILLA WARFARE: BATTLE OF THE APES , PREYLIEN: ALIEN PREDATORS , SPLATTER BEACH , JURASSIC PREY , SHARKENSTEIN , LAND SHARK , VIRUS SHARK )  . 

Πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου λειτουργεί ημι-παράνομα σε λιμνοθάλασσα που υποτίθεται πως είναι ωκεανός κοντά σε οργανωμένη παραλία μιλίων . Όταν το ψηφιακό τρυπάνι φτάσει κάτω από παγωμένη επιφάνεια θα "ξυπνήσει" την μανία ενός δολοφονικού μεγαλόδοντα που βρυχάται και ο stock footage πανικός θα μπερδευτεί με φωτογραφίες από μοντέλα με μπικίνι . Ο καρχαρίας που αλλάζει διαστάσεις κατά πλάνο και βούληση είχε συνηθίσει να αρπάζει τυραννόσαυρους στα ρηχά της περιοχής 50 εκατομμύρια χρόνια πριν - από τότε βρισκόταν σε μια αφύσικη χειμερία νάρκη και ο θόρυβος από το γεωτρύπανο τον κρατούσε μακριά από την παραλία . Οι συμπληρωματικοί χαρακτήρες/φίλοι του σκηνοθέτη , με μπροστάρη έναν (από τους δύο) ανώνυμο ηρωικό εργάτη πλωτής πλατφόρμας ( Jeff Kirkendall - JURASSIC PREY , SHARKENSTEIN , LAND SHARK , AMITYVILLE ISLAND , NOA'S SHARK , SHARKULA ) , θα στρωθούν στην δουλειά προσπαθώντας να πείσουν για άλλη μια φορά , πως η hand puppet σαμπρελο-δημιουργία που επιπλέει σε νερό που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο είναι ψηφιακός προϊστορικός μεγαλόδοντας πάνω από 60 πόδια μήκος .

Η "ΝΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" του τίτλου αναφέρεται στον κουβά με παγωμένο νερό που ρίχνεται στα μούτρα όποιου πιστεύει πως θα περάσει καλά με τα 70 λεπτά που θα αφιερώσει σε άλλο ένα κατά Mark θέαμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.