Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

BACK IN ACTION (1993)

 
"Έχεις το δικαίωμα να παραμείνεις σιωπηλός ... για πάντα !"
Frank Rossi , LAPD
 
Γραμμένο από τον Karl Schiffman ( ANDROID APOCALYPSE ) και σκηνοθετημένο από τον Steve DiMarco ( LOST GIRL ) και τον SYFY τηλεσκηνοθέτη Paul Ziller ( SNAKEHEAD TERROR , POLAR STORM , STONEHEDGE APOCALYPSE , ICE QUAKE , IRON INVADER , GHOST STORM , COLLISION EARTH , THE TERROR PENEATH ) .
Επιστροφή στην αιματοβαμμένη δράση για το δυναμικό δίδυμο της μικρής οθόνης , Roddy Piper και Billy Blanks !
Το συγκεκριμένο δίδυμο σήμαινε τρελές ενοικιάσεις στα βίντεοκλαμπ και η Shapiro-Glickenhaus Entertainment ( MANIAC COP , DEATH SPA , FRANKENHOOKER , BASKET CASE 3 , TALONS OF THE EAGLE , RED SCORPION 2 ) φρόντιζε να υπάρχει άφθονο υλικό για τους απαιτητικούς της ξέφρενης κατευθείαν-σε-βίντεο περιπέτειας !
Ο ένας είναι σκληρός μπάτσος , ο άλλος αναγκάστηκε να γίνει εκδικητής των προαστίων που ζει με τους δικούς του κανόνες : Και οι δύο μαζί είναι ασταμάτητοι !
Ο Billy "Tae Bo" Blanks ( BLOODFIST , LIONHEART , TC 2000 , EXPECT NO MERCY ) είναι ο Billy , πρώην Πράσινος Μπερές/Ειδικές Δυνάμεις του Αμερικανικού Στρατού με παράσημα ανδρείας στη συλλογή του . Πλέον κάνει τον ταξιτζή στους δρόμους του Los Angeles και βγάζει τίμια το μεροκάματο του . Η αδελφή του Tara ( Kai Soremekum - HEAT ) έχει άσχημα μπλεξίματα με το αγόρι της ο οποίος είναι τοπικός υπόκοσμος μαφιόζος και θέτει άμεσα σε κίνδυνο τη ζωή της με τις κακές παρέες του - σε μια "δουλειά" η Tara γίνεται μάρτυρας δολοφονίας αστυνομικού και η μαφία την θέλει νεκρή για να μην μιλήσει . Ο Billy θα ξεκινήσει εκστρατεία καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος , σπάζοντας ένα κεφάλι την φορά μέχρι να φτάσει στην ρίζα του κακού και να σώσει την αδελφή του ...
O Roddy "Rowdy" Piper ( HELL COMES TO FROGTOWN , THEY LIVE , PRO WRESTLERS VS ZOMBIES ) είναι ο σκληρός υπηρέτης του νόμου στην Δίωξη Ναρκωτικών , Frank Rossi . Συνδυάζει τεχνικές αυτοάμυνας δρόμου με φιγούρες επαγγελματικής πάλης . Η συμμορία που είναι μέλος το αγόρι της αδελφής του Billy μαχαίρωσε τον συνάδελφο του κατά την διάρκεια undercover επιχείρησης . Ο Rossi αποτρελένεται και θέλει ματωμένη εκδίκηση , γεγονός που οδηγεί στην άμεση διαθεσιμότητα του από το αστυνομικό σώμα μέχρι να ηρεμήσει ...
Η ηρεμία φαίνεται να μην έρχεται ποτέ αφού και η δημοσιογράφος φίλη του Helen Lewinsky ( Bobbie Phillips - TC 2000 , CARNIVAL OF SOULS , EVIL BREED: THE LEGEND OF SAMHAIN ) πέφτει θύμα απαγωγής από την ίδια συμμορία που έχει απαγάγει την αδελφή του Billy (η οποία μάλλον κρύβεται παρέα με τον γκόμενο) , οπότε μια άσπονδη συμμαχία μεταξύ τους είναι η μοναδική λύση για απόδοση δικαιοσύνης και επιστροφή της γαλήνης στο ταραγμένο του μυαλό !
Αρχικά ο Frank βλέπει τον Billy σαν άλλον ένα κακοποιό , αλλά σταδιακά οι δύο άντρες δένονται από τον κοινό τρόπο αντιμετώπισης του εγκλήματος !
Ο ΚΑΚΟΣ :
Ο θεατρικά νεορομαντικός Βρετανός Nigel Bennett ( DARKMAN III: DIE DARKMAN DIE , EARTH: FINAL CONFLICT , TOTAL RECALL 2070 , LEXX ) είναι ο Αρμένιος (;!) αρχηγός της σπείρας των εμπόρων του λευκού θανάτου στο Los Angeles Kasajian . Θα μπορούσε να κάνει και τον αρχηγό γκόθικ ή/και θρησκευτικής αίρεσης με την γκαρνταρόμπα που μοστράρει . Ο Kasajian όταν δεν ασχολείται με την πώληση πρέζας , απολαμβάνει τον διαλογισμό με βοήθεια βελονισμού ...
Το πρωτοπαλίκαρο του , Chakka ( ο κασκαντέρ/ηθοποιός Matt Birman - UNIVERSAL SOLDIER III: UNFINISHED BUSINESS , EXIT WOUNDS , BULLETPROOF MONK , LAND + DIARY + SURVIVAL OF THE DEAD ) , είναι ο ασταθής ψυχολογικά μαχαιροβγάλτης που έσφαξε τον συνάδελφο του Frank . Ήταν μια στιγμή υπερβολής , αφού ο αστυνομικός είχε ήδη πυροβοληθεί ..
---------------------------------------
BONUS Δράση μεγατόνων με δυναμική εμφάνιση από τους δίδυμους McNamara ! Η συμμορία στέλνει τους σκληρούς καρατέκα με τα ακόμη πιο σκληρά μουστάκια και τις ψαρωτικές χαίτες με σκοπό να σκοτώσουν τον Billy και την αδελφή του ! Στην ημίγυμνη σκηνή μάχης που λαμβάνει χώρα μέσα στο σπίτι/γυμναστήριο του Billy (εκείνος είναι με κολλητό εσώρουχο , εκείνοι είναι με χαρακτηριστική αμφίεση γυμναστηρίου εποχής) , τα αδέλφια βλέπουν τον κόσμο ανάποδα μετά από Tae Bo λαβές θανάτου και ανελέητη χρήση σιδερώστρας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.