Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

JERSEY SHORE MASSACRE (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Paul Tarnopool (παραγωγός του επίσης χαβαλεδιάρικου GIRLS GONE DEAD) . Στην συγγραφή του σεναρίου βοήθησε και τύπος που λέγεται Goldeneye .
5 καλογυμνασμένοι Ιταλο-Αμερικάνοι και 6 καλλίγραμμες σχετικά υπάρξεις με τάση στο προγαμιαίο σεξ και την υπερβολική κατάποση αλκοόλ , βρίσκουν βίαιο τέλος στα χέρια μανιακού .
Άλλο ένα τυπικό σαββατοκύριακο μεθυσμένου εκτροχιασμού και αμαρτίας στις ακτές του New Jersey για την κοριτσοπαρέα των Teresa , Dina , Joanne , Valerie και Gigi (και της ξαδέλφης της Valerie) δεν θα έχει τα αναμενόμενα τεστ εγκυμοσύνης στο πέρας του .
Ο Ron Jeremy είναι ο Ronny , ο καμένος από το χόρτο χίπης ιδιοκτήτης του παραλιακού σπιτιού που προσπαθούν να νοικιάσουν τα κορίτσια για το σαββατοκύριακο . Η παρεξήγηση στην προκαταβολή των χρημάτων από άλλη παρέα που αποτελείται από λατίνες με παρόμοιο όνομα βάζει φρένο στην διασκέδαση τους , καθώς θα αναγκαστούν να βρουν αλλού μέρος να μείνουν .
Η παρουσία και μόνο του Ronny στην παραλία των σαρκικών ηδονών και των ετοιμοπαράδοτων παραισθήσεων είναι ταυτόχρονη επιβράβευση και πιστοποίηση του στερεοτυπικότατου θεάματος σε όλα τα επίπεδα που πρόκειται να παρακολουθήσεις (ειδικότερα στην τελευταία σκηνή όπου εμφανίζεται πάνω σε βάρκα παρέα με γυμνόστηθη συνοδό και συνοδεύεται από λογοπαίγνιο/καλαμπούρι σχετικά με "πάντα γεμάτο και τεράστιο όπλο") .
H Teresa βρίσκει λύση στο πρόβλημα της στέγασης , και τα κορίτσια θα μείνουν στο τεράστιο σπίτι του Θείου Vito (ο περιβόητος γκάνγκστερ "Μεγάλος V Rebinno" που βρίσκεται σε κατοίκον περιορισμό στην πόλη και δεν μπορεί να το επισκεφτεί - bonus κωμωδία: Ο Θείος είναι νάνος και μιλάει σαν τον Έλμερ Φαντ) που βρίσκεται σε κοντινό δάσος/κυνηγότοπο του θρυλικού "Διάολου του Jersey" και ενός πραγματικού μανιακού που φοράει διαολόφατσα .
Οι κοπέλες θα γνωριστούν με παρέα ανυπόφορων μοντελοπνίχτων στην παραλία και η κουστωδία των σκληρών σωμάτων θα μεταφερθεί σύντομα στο εξοχικό του θείου Vito όπου και θα έρθουν όλοι αντιμέτωποι με τον κατά συρροή δολοφόνο ...
-------------------------------------
Χιλιογυρισμένη συνταγή που πλέον δεν έχει τόσο πολύ την γεύση της επιτυχίας .
Όσοι έχουν αποθημένα με τους πρωταγωνιστές του MTV Reality Jersey Shore (ο σκηνοθέτης είναι σίγουρα ένας από αυτούς) , θα νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους (γεγονός που δεν τους βγάζει όμως από την λίστα θυμάτων αληθινού κατά συρροή δολοφόνου) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.