Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

FEED THE GODS (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Braden Croft ( HEMORRHAGE ) .
Δύο αδέλφια επιστρέφουν στην μικρή ορεινή πόλη-φάντασμα Tendale όπου γεννήθηκαν , σε μια προσπάθεια να βρουν τους χαμένους γονείς τους μετά τον θάνατο της θετής τους μητέρας . Ανακαλύπτουν πως ο ντόπιος πληθυσμός εκεί έχει τον δικό του τρόπο να φροντίζει το οικοσύστημα .
Ο θρύλος του "Μεγαλόποδα" που κατοικεί στα γύρω δάση είναι μια νοσηρή πραγματικότητα η οποία έχει πάρει θρησκευτικές διαστάσεις , με τους λιγοστούς πιστούς να προστατεύουν τους θεούς τους , προσφέροντας τους κάθε τόσο κατευναστικές θυσίες για να έχουν καλή τύχη .
Ο Shawn "Wesker" Robers ( RESIDENT EVIL ) είναι ο Will , ο μεγάλος αδελφός . Τόσο ηλικιακά , όσο και σωματικά , ο Will φαίνεται να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα σε ένα γυμναστήριο . Σχεδόν 30 χρονών και δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με την ζωή του . Αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για τους πραγματικούς του γονείς και κανονίζει ταξίδι αναψυχής . Με φορητή κάμερα καταγράφει το οδοιπορικό χρησιμοποιώντας γερμανική προφορά .
Οι φουσκωμένοι μυς τον κάνουν να φαίνεται αστείος μερικές φορές , γιατί περιμένεις να πιάσει κάποιο όπλο , κάποια χειροβομβίδα , τον Μεγαλόποδα από τον λαιμό , κτλ .
H όλη slasher ατμόσφαιρα κολεγίου που εμπνέει ο όγκος του , ακυρώνεται από την μυστηριώδη παρακμή που προτείνει η πρωτοφανής αίρεση των βουνών .
Όταν εμφανίζονται οι θεοί πάντως θα προτιμούσαμε να μην τους έχουμε δει για να διατηρήσουμε το μυστήριο ...
Ο Tyler Johnston ( DECOYS 2: ALIEN SEDUCTION ) είναι ο Kris . Έχει αδυναμία στις φαρμακευτικές αγωγές για να αντέχει την πίεση των ευθυνών , για αυτό είναι ο ώριμος της οικογένειας . Ώριμος σαν αδίστακτος γιάπης δηλαδή που είναι έτοιμος να πουλήσει και να ξαναγοράσει τον κόσμο . Το γεγονός πως χρησιμοποιεί χάπια για να είναι συγκεντρωμένος δημιουργεί τριβές στην σχέση του με την κοπέλα του Brit ( Emily Tennant - KINGDOM HOSPITAL , I, ROBOT , ZOMBIE PUNCH ) .
Δεν επιστρέφουν και οι τρεις τους από το Tendale ...
Κάποιος πρέπει να μείνει πίσω για να συνεχίσει την παράδοση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.