Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

WRONG TURN 6: LAST RESORT (2014)

 
10 χρόνια μετά το πρώτο κυνηγητό της Eliza Dushku από ανθρωποφάγους μεταλλαγμένους , αυτή είναι η 6 ταινία για την σειρά ταινιών επιβίωσης στα άγρια δάση των Απαλάχιων (αυτή τη φορά γυρισμένη μέσα σε τεράστιων διαστάσεων αρχοντικό/ξενοδοχείο του τρόμου στα φτηνά εδάφη της Βουλγαρίας) .
Γραμμένο από τον Frank H. Woodward ( LOVECRAFT: FEAR OF THE UNKNOWN ) και σκηνοθετημένο από τον Valeri Milev ( CODE RED , RE-KILL ) .
Ο Danny έχει κληρονομήσει το εν λόγω οίκημα στο Hobb Springs και φτάνοντας παρέα με την κοπέλα του και τους χαβαλέδες φίλους τους θα πρέπει να διαλέξει ποιόν τρόπο ζωής θα πρέπει να ακολουθήσει : Αυτόν του συνεχόμενου άγχους για επιτυχία που γνωρίζει καλά τόσα χρόνια στον φανταχτερό κόσμο του χρηματιστηρίου που τον οδήγησε σταδιακά στην οικονομική και ηθική καταστροφή , ή αυτόν που ακολουθεί η οικογένεια του εδώ και δεκαετίες ;!
Ο Danny προέρχεται από την μεγάλη οικογένεια των Hillickers (μια από τις τρεις οικογένειες που υπήρχαν στην περιοχή) , οι οποίοι πέρα από την αριστοκρατική σταθερά της αιμομιξίας συνηθίζουν να κυνηγούν τουρίστες στο δάσος και να τους τρώνε . Μέλη της οικογένειας είναι και οι γνωστοί μεταλλαγμένοι δολοφόνοι που έχουν πεθάνει ήδη δυο-τρεις φορές ο καθένας στις προηγούμενες ταινίες !
Το αρχοντικό είναι υπό την επίβλεψη ζευγαριού που είναι και συγγενείς πρώτου βαθμού με τον Danny (αλλά και μεταξύ τους) . Οι ίδιοι μπορεί να μην είναι παραμορφωμένοι εξωτερικά , αλλά μέσα τους έχουν το ίδιο κανιβαλικό σθένος και μανία για θάνατο με τους μεταλλαγμένους εξαδέλφους τους ... Στους γύρω λόφους υπάρχουν ακόμη μέλη των τριών οικογενειών (που με το πέρασμα των χρόνων έχουν γίνει μία) και ο Danny σύντομα θα γίνει μέλος της μεγάλης κανιβαλικής φατρίας γονιμοποιώντας την ξαδέλφη του σε αιματοβαμμένη τελετή ψυχεδελικής μύησης (με την φρικώδη κοινότητα του βουνού να παρακολουθεί μασουλώντας έντερα) ...
---------------------------------
Η οικογενειακή γαλήνη τύπου THE SHINNING συναντά τον εφιάλτη στον δρόμο με τους κανίβαλους , κάνοντας την 6 ταινία ίσως την πιο ανησυχητικά άρρωστη .
Το αιμομικτικό όργιο με θεατές τους παρανοϊκούς κάνει την μυστικιστική διαφορά .
Πάνω απ'όλα η οικογένεια ...

1 σχόλιο:

  1. Εναλλακτικός τίτλος "wrong porn", Τα δύο πρώτα wrong turn μου άρεσαν αρκετά, από 'κει και πέρα κάθε καινούργιο είναι χειρότερο από το προηγούμενο, το συγκεκριμένο όμως είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, όχι καλύτερο αλλά διαφορετικό, δεν έχει τόσο gore και οι ερωτικές σκηνές, είναι όσες όσες και οι σκηνές φόνων και φαίνονται περισσότερο δουλεμένες (;!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.