Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

UNDISPUTED III: REDEMPTION (2010)


Γραμμένο από τον David N. White ( SPECIAL FORCES , UNDISPUTED II: LAST MAN STANDING , NINJA: SHADOW OF A TEAR ) .
Σκηνοθετημένο από τον Isaac Florentine ( NINJA , THE SHEPHERD , NINJA: SHADOW OF A TEAR ) .
Η ιστορία συνεχίζεται από έκεί που τελείωσε το UNDISPUTED II: LAST MAN STANDING (2006) και όπως και στην προηγούμενη ταινία έτσι και εδώ , ο "κακός" γίνεται "ήρωας" .
Ο Yuri Boyka ( Scott Adkins - GREEN STREET 3: NEVER BACK DOWN ) είναι ακόμη καταδικασμένος για δύο δολοφονίες και πλέον ατιμασμένος από την βαριά ήττα του τελευταίου "πρωταθλήματος" .  Έχει χάσει τα μεγαλεία του και καθαρίζει τουαλέτες σέρνοντας το τσακισμένο του πόδι μαζί με την αυτοεκτίμηση του . Δεν τον σέβεται κανείς στην φυλακή . Προσπαθώντας να αναρρώσει από το μοιραίο χτύπημα στο γόνατο που του στέρησε την αδιαφιλονικία του στην προηγούμενη ταινία , ο Boyka έχει ταπεινωθεί και προσπαθεί να επαναφέρει τον εαυτό του στα αρχικά επίπεδα αγριανθρωπιάς , ένα βήμα την ημέρα κάνοντας καθίσματα και χρησιμοποιώντας κουβάδες !
Μεταφέρεται από την φυλακή που βρισκόταν και καταλήγει χωρίς την θέληση του σε παγκόσμιο τουρνουά πολεμικών τεχνών κρατουμένων ! Με τα στοιχήματα αυτή τη φορά να είναι μεγαλύτερα και τον κίνδυνο για την ίδια του την ζωή καθημερινό , ο Boyka θα πρέπει να γίνει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του τουρνουά και αν τα καταφέρει να δραπετεύσει ταυτόχρονα από αυτού του είδους την σκλαβιά φτάνοντας στην "εξιλέωση" του τίτλου !
Οι μαχητές που χάνουν σε κάθε αγώνα έρχονται αντιμέτωποι με το εκτελεστικό απόσπασμα ! Κάτι το οποίο το μαθαίνουν όταν είναι πολύ αργά ...
O Mykel Shannon Jenkins ( BEHIND ENEMY LINES II: AXIS OF EVIL , THE BOLD AND THE BEAUTIFUL , GRUDGE MATCH ) είναι ο Jericho , γνωστός και ως Turbo , ο μοναδικός φίλος του Boyka . Μποξέρ με έξτρα Jeet Kune Do κινήσεις . Οι δύο μαχητές δένονται με ιδρώτα και αίμα και καταλήγουν να προπονούνται μαζί στο νταμάρι πετώντας κοτρόνες ο ένας στον άλλο !
Ο Marko Zaror ( MACHETE KILLS ) είναι ο αδιαφιλονίκητος Χιλιανός MMA κρατούμενος πρωταθλητής που στοχεύσει στην παγκόσμια αναγνώριση του βρώμικου κυκλώματος , Raul "Dolor" Quinones . Καθώς είναι ο τοπικός πρωταθλητής , απολαμβάνει το διάβασμα του κάτω από ομπρέλα , την στιγμή που οι υπόλοιποι σπάνε πέτρες κάτω από τον καυτό ήλιο .
Η πρωτοκαθεδρία του δεν θα κρατήσει για πολύ , καθώς το ψηφιακό σπάσιμο του ποδιού του θα του στερήσει το φετινό πρωτάθλημα (στο UNDISPUTED IV δεν νομίζω να είναι ο πρωταγωνιστής)  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.