Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

DELIVER US FROM EVIL (2014)


Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο των Ralph Sarchie και Lisa Collier Cool .
Το σενάριο είναι παραλλαγή όσων διάβασαν στο βιβλίο από τους Paul Harris Boardman ( URBAN LEGENDS: FINAL CUT , HELLRAISER: INFERNO ) και Scott Derrickson .
Σκηνοθετημένο από τον Scott Derrickson ( HELLRAISER: INFERNO , THE EXORCISM OF EMILY ROSE , THE DAY THE EARTH STOOD STILL , SINISTER ) .
3 στρατιώτες του Αμερικανικού στρατού ανακαλύπτουν σατανική οντότητα μέσα σε κάποιες ξεχασμένες κατακόμβες του Ιράκ και την φέρνουν πίσω στην Αμερική .
Ο Eric Bana ( HULK , TROY , STAR TREK , LONE SURVIVOR ) είναι ο ηρωικός αστυνομικός της Νέας Υόρκης , Ralph Sarchie . Έχει Ιταλικές ρίζες και καθολική ανατροφή . Προσπαθεί να ζήσει το όνειρο με την γυναίκα του Jess ( Olivia Munn - IRON MAN 2 , MAGIC MIKE ) και την ανήλικη κόρη του Christina , αλλά η δουλειά του τρώει πολλές ώρες με αποτέλεσμα να είναι συχνά απόν από το σπίτι . Περιμένουν και δεύτερο παιδί όμως , οπότε τα πράγματα μάλλον θα αλλάξουν προς το καλύτερο .
Με όσα έχει δει στην δουλειά του , έχει χάσει την πίστη του - ειδικά μετά το γρονθοκόπημα μέχρι θανάτου που έριξε σε εναν σεσιμασμένο δολοφόνο παιδιών στις πρώτες μέρες της υπηρεσίας του .
Ο Sarchie συνηθίζει να ερευνά απεχθή εγκλήματα με αποκορύφωση μια υπόθεση δολοφονίας μικρού παιδιού μέσα σε λάκκο με λιοντάρια . Όπως αποκαλύπτεται στην συνέχεια , οι τρεις στρατιώτες είναι ανακατεμένοι στις ακραίες πράξεις βίας , με αρχηγό τον δαιμονισμένο Λοχία Santino ( Sean Harris - ISOLATION , PROMETHEUS ) .
O Ralph θα προσπαθήσει να αποφύγει την κατάληψη της οικογένειας του από το ανίερο πνεύμα και να επιβιώσει της συνάντησης με αυτό .
Ο Joel McHale ( THE SOUP , TED ) είναι ο συνάδελφος του Ralph Sarchie , Butler . Παρόλο που φαίνεται σκληροτράχηλος και άρτια εκπαιδευμένος στην αντιμετώπιση ανθρώπινων καθαρμάτων , δεν καταφέρνει να αντιμετωπίσει με επιτυχία το σατανικό κουνγκ-φου του Santino με τα μαχαίρια του .
Ο Edgar Ramirez ( THE BOURNE ULTIMATUM , WRATH OF THE TITANS ) είναι ο αμφιλεγόμενος Καστιλανός Ιερέας Mendoza . Πρώην χρήστης ηρωίνης , νυν πεφωτισμένος αλκοολικός που το ελέγχει με την βοήθεια του θεού . Ειδικός στους εξορκισμούς και στα τραγούδια των DOORS (;) - όπως και ο Δαίμονας που έχει καταλάβει τον Santino . Μαζί με τον Sarchie δημιουργούν δυναμική ομάδα καταπολέμησης του μεταφυσικού μετά την παραίτηση του Sarchie από το αστυνομικό σώμα (στα αλήθεια - είναι ακόμη εκεί έξω και κυνηγάνε δαίμονες - δεν γνωρίζω κατά πόσο έφτιαξε η σχέση του Sarchie με την γυναίκα του στον "πραγματικό" κόσμο) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.