Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

DISASTER L.A. (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Turner Clay ( STATE OF EMERGENCY ) με περιορισμένο προϋπολογισμό .
Γνωστό και ως APOCALYPSE L.A. .
Βροχή μετεωριτών φτιαγμένων κυρίως από πάγο κατευθύνεται προς τον πλανήτη με απειλητικές διαθέσεις ...
Πάρτι 30ρηδων την ίδια νύχτα με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις συμπληρώνει την αντίθεση διαθέσεων ...
Οι μετεωρίτες χτυπούν το Los Angeles πιάνοντας τους πάντες στον ύπνο και οι τοξικοί καπνοί που απελευθερώνονται στον αέρα μεταμορφώνουν τους κατοίκους του σε βίαιους κανίβαλους !
Η επόμενη μέρα είναι χειρότερη από το hangover των θαμώνων του πάρτι , με την αποκαλυπτική ατμόσφαιρα καταστροφής να προκαλεί την τάση για φυγή προς τα παράλια σε μια μικρή ομάδα επιζώντων που δεν έχουν μεταμορφωθεί σε μανιακούς νεκροζώντανους (ακόμη) !
Βασικοί πρωταγωνιστές του δράματος είναι δύο αδέλφια , ο ένας σοβαρός ο άλλος χαβαλές που αναγκάζεται να σοβαρευτεί και να αναλάβει τις ευθύνες του από την τροπή που παίρνουν τα γεγονότα .
Το ρολόι χτυπάει αντίστροφα με 5 ώρες αγωνιώδους περιπλάνησης μέχρι τον βομβαρδισμό της πόλης που έχει εξουσιοδοτηθεί να εκτελέσει ο στρατός ...
Μερικοί από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν ξενερώσει τόσο πολύ με τα νέα δεδομένα της ύπαρξης που αποφασίζουν ο ένας μετά τον άλλον να θυσιαστούν ηρωικά χωρίς να υπάρχει άμεση ανάγκη για κάτι τέτοιο ...
ΤΑ ΖΟΜΠΙ:
Τους άρρωστους με την βίαιη συμπεριφορά τους βλέπουμε στα 35 λεπτά . Κάπου λίγο πριν τη μέση της ταινίας δηλαδή . Μην περιμένει κανείς να δει μιλούνια να περιφέρονται στους δρόμους . Τρεις την φορά και πολλοί είναι . Οι νεκροί επιστρέφουν σε κατάσταση πεινασμένης λύσσας με γατίσιους φακούς επαφής και μπλαβί/πράσινο μέηκ-απ αν δεν φορούν ήδη λάτεξ μουτσούνα . Φτύνουν πράσινο αίμα και μεταγλωττίζουν την οργή τους σαν πίθηκοι . Δεν τρέχουν οι περισσότεροι - πιο πολύ γρήγορο βάδην κάνουν . Οι ταχύτητες μεταβάλλονται ανάλογα με τις ανάγκες της σκηνής .
---------------------------------------
Πρέπει να γίνει μια πραγματική ζόμπι-αποκάλυψη για να βάλουν μυαλό μερικοί ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.