Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

DEAD RISING: WATCHTOWER (2015)


Βασισμένο πάνω σε χαρακτήρες από την ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της CAPCOM (τοποθετημένο σεναριακά μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου παιχνιδιού) και φτιαγμένο με κινηματογραφικές προδιαγραφές (παρόλο που δεν παίχτηκε σε αίθουσες) από την σύμπραξη Legendary Pictures και της ψηφιακής πλατφόρμας της SONY , Crackle - η προ-παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς έχει ήδη ξεκινήσει , ενώ την Άνοιξη του 2016 θα κυκλοφορήσει και δεύτερη ταινία .
Γραμμένο από τον Tim Carter ( MORTAL KOMBAT , SLEEPING DOGS ) και σκηνοθετημένο από τον σπεσιαλεφετζή Zach Lipovsky ( TASMANIAN DEVILS , LEPRECHAUN: ORIGINS ) .
Οι νεκροζώντανοι είναι μια τρομαχτική πραγματικότητα και πλέον η κοινωνία έχει μάθει να ζει με τα νέα δεδομένα , έχοντας είδη επιβιώσει παρόμοιους εφιάλτες στο παρελθόν . Με την βοήθεια του φαρμάκου Zombrex , όσοι είχαν την ατυχία να έχουν δαγκωθεί , αναβάλουν την μοιραία μεταμόρφωση παίρνοντας την δόση τους σε τακτά χρονικά διαστήματα . Το χάος όμως πρόκειται να χτυπήσει ύπουλα την άτυχη στιγμή που το φάρμακο θα σταματήσει να παρέχει τα θαυματουργά του αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό , προκαλώντας καινούργιο πανικό σε μια μικρή φανταστική πόλη της Αμερικής .
Στην μέση των αιματοβαμμένων γεγονότων θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι Trace Carter ( Jesse Metcalfe - DESPERATE HOUSEWIVES ) και Jordan ( Keegan Connor Tracy - FINAL DESTINATION 2 , CHAOS , BATTLESTAR GALACTICA , BATES MOTEL , ONCE UPON A TIME ) - όπου ο πρώτος είναι ο κεντρικός ήρωας και η δεύτερη η μαχητική κάμεραγούμαν του , η σκληροτράχηλη και μυστηριώδης Crystal O'Rourke ( Meghan Ory - DECOYS , TRUE JUSTICE , ONCE UPON A TIME ) - η οποία θα είναι το ερωτικό ενδιαφέρον του ήρωα - και η αγωνιούσα νοικοκυρά που ψάχνει να βρει την χαμένη κόρη της , Maggie ( Virginia Madsen - CANDYMAN ) .
Εκτός δράσης και μέσα στην ασφάλεια που προσφέρει το στούντιο όπου μεταδίδονται τα νέα , ο κωμικός Rob Riggle ( THE HUNGOVER , 21 JUMP STREET , LET'S BE COPS ) θα κάνει τον επίσης κωμικό χαρακτήρα/διάσημου επιζώντα ζομπι αποκάλυψης/σύμβουλο συγγραφέα βιβλίου επιβίωσης από ζόμπι , Frank West .
Ο στρατός μέσω του εκπροσώπου του , Στρατηγού Lyons ( Dennis Haysbert - HEAT , 24 , THE UNIT ) αρχικά θα φανεί πως έχει παίξει κάποιο βρώμικο ρόλο στο όλο ξέσπασμα του ιού για να προσπαθήσει να αντικαταστήσει το Zombrex με τσιπάκια ελέγχου , αλλά στην πορεία θα δικαιολογήσει τα κίνητρα του βομβαρδίζοντας την πόλη και εξαλείφοντας την νεκροζώντανη απειλή αφού έχουν φτάσει σε ασφαλή απόσταση οι ήρωες .
Μεταποκαλυπτική κοινωνία - είτε έχουν πέσει ατομικές βόμβες , είτε όχι - χωρίς γυμνασμένο επικυρίαρχο με πανκ '80ς γκαρνταρόμπα και βαμμένα τράιμπαλ μούτρα δεν γίνεται να υπάρχει . Τον ρόλο αυτή την φορά τον έχει αναλάβει ο Aleks Paunovic ( WISHMASTER 4: THE PROPHECY FULFILLED , KRAKEN: TENTACLES OF THE DEEP , DRIVEN TO KILL , IN THE NAME OF THE KING 2: TWO WORLDS , THE MARINE 3: HOMEFRONT , CHUPACABRA VS THE ALAMO , THE 100 , iZOMBIE ) ο οποίος υποδύεται τον απροσάρμοστο "Βασιλιά Των Ζόμπι" , Logan . O Logan και τα επίσης γυμνασμένα τσιράκια του γυρίζουν την πόλη με τις χέβι-μέταλ μηχανές τους και μοιράζουν με τα αυτοσχέδια όπλα τους πόνο σε όσους άτυχους επιζώντες βρεθούν στην πορεία τους . Πριν την τελική του μεταμόρφωση σε κανονικό βασιλιά των νεκρών η οποία έχει και εκρηκτική κατάληξη θα συμμετάσχει σε μπόνους χορογραφημένη σκηνή μάχης με τσεκουρο-αλυσοπρίονα με τον Chase και την Crystal .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.