Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

STARRY EYES (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Kevin Kolsch και Dennis Widmyer ( ABSENSE , IDENTICAL DEAD SISTERS ) μετά από την βοήθεια/ώθηση που τους έδωσε ο συγγραφέας Chuck Palahniuk στο Kickstarter πόνημά τους .
H Sarah Walker ( Alex Essoe - PASSION PLAY , ECSTASY ) είναι μια νεαρή ηθοποιός η ο οποία ονειρεύεται να γίνει διάσημη παίζοντας σε μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ , αλλά προς το παρόν κάνει την σέξι σερβιτόρα σε γλοιώδες μπεργκεράδικο στην αληθινή ζωή . Συνηθίζει να ξεριζώνει τα μαλλιά της από μικρή ηλικία , κυρίως όταν έχει άγχος - ο πόνος την βοηθάει να συγκεντρωθεί . Ο πόθος της για φήμη και λάμψη γίνεται πραγματικότητα μετά από ένα κάστινγκ για την εταιρία παραγωγής ταινιών Astraeus Pictures - μια παλιά εταιρία παραγωγής ταινιών τρόμου η οποία είχε εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια και επιστρέφει δυναμική στο προσκήνιο . Η ακραία παράσταση της νεαρής Sarah , πείθει τους παραγωγούς πως πρέπει να την υπογράψουν στο δυναμικό της εταιρίας τους και την καλούν για ένα δεύτερο δοκιμαστικό , εντελώς διαφορετικό αυτή τη φορά . Στην συνέχεια την καλούν να γνωρίσει από κοντά τον μεγάλο παραγωγό ....
Οι παράγοντες φαίνεται να είναι μέλη Σατανικής Σέχτας οι οποίοι βγάζουν σεξουαλικά γούστα εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια των κατά καιρούς νεαρών ηθοποιών που περνούν το κατώφλι του κτηρίου όπου στεγάζεται η εταιρία και θέλουν να πετύχουν τα πάντα με την πρώτη - κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει και η Sarah , καθώς η συναναστροφή με τους χιπστεράδες συνομήλικούς της δεν την βγάζει πουθενά και σιχαίνεται την πρωινή δουλειά της .
Ο Louis Dezseran είναι ο ηλικιωμένος "Παραγωγός" της ταινίας Silver Scream . Θέλει να παρουσιάσει στο αδηφάγο κοινό την ασχήμια του ανθρώπινου πνεύματος και έχει βρει στο πρόσωπο της Sarah την ιδανική πρωταγωνίστρια . Όταν απλώνει τα χέρια του πάνω της στην πρώτη τους συνάντηση η κοπέλα τρέπεται σε φυγή , συμπεριφορά που διορθώνεται την επόμενη φορά με αποτελέσματα που μεταμορφώνουν την Sarah σε μια κινούμενη μάζα νεύρων και αρρωστημένης σεξουαλικότητας . Το σώμα της σταδιακά καταρρέει μαζί με το μυαλό και την ελπίδα της για παγκόσμια αναγνώριση του ταλέντου της , καθώς γίνεται το δολοφονικό σκεύος επικοινωνίας με το κοινό που χρειαζόταν η καταραμένη φωνή του Παραγωγού για να ακουστεί - μέχρι την τελική της μεταμόρφωση στην νέα της ζωή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.