Τρίτη 26 Μαΐου 2015

LEPRECHAUN: ORIGINS (2014)


Γραμμένο από τον Harris Wilkinson ( MY HAUNTED HOUSE ) και σκηνοθετημένο από τον Zach Lipovsky ( TASMANIAN DEVILS , DEAD RISING ) .
Τέσσερις φίλοι εξ Αμερικής αποφασίζουν να περάσουν όμορφα στην ύπαιθρο της Ιρλανδίας γυρίζοντας την με τα πόδια και με διάφορα μεταφορικά μέσα . Καταλήγουν σε μυστήριο χωρίο όπου πέφτουν θύματα της ανίερης συμφωνίας που έχουν συνάψει οι κάτοικοι με δαιμονική οντότητα .
Η Stepanie Bennett ( GRAVE ENCOUNTERS 2 , I ZOMBIE ) είναι η Sophie . Δεν φαίνεται να θέλει να τελειώσει το διδακτορικό της στην ιστορία και να μπει στο Πανεπιστήμιο του Berkley , καθώς μια βόλτα στην αρχαία γη της Ιρλανδίας της φαίνεται καλή ιδέα για βουτιά στην αρχέγονη γνώση .
O Andrew Dunbar ( BATTLESTAR GALACTICA RAZOR , ARROW ) είναι ο Ben . Τα έχει με την Sophie και θα σπουδάζει ιατρική στο Harvard . Δεν καταφέρνει να γραφτεί στο πανεπιστήμιο , καθώς είναι δύσκολο χωρίς ραχοκοκκαλιά .
H Melissa Roxburgh ( THE TOMMOROW PEOPLE , SUPERNATURAL , THE MARINE 4: MOVING TARGET ) είναι η Jeni . Δεν φαίνεται να ασχολείται με τίποτε ιδιαίτερο καθώς γνωρίζει πως η εξωτερική της εμφάνιση θα την πάει μπροστά στην ζωή . Το χρυσό σκουλαρίκι στη γλώσσα της βγαίνει ξινό .
O Brendan Fletcher ( FREDDY VS JASON , RAMPAGE 1,2&3 ) είναι ο David , γκόμενος της Jeni . Στερεοτυπικός χαβαλές , αλλά μέσα πλαίσια της κοσμιότητας , είναι ο πρώτος που θα νιώσει τα νύχια του τέρατος και ο τελευταίος που θα γελάσει μαζί του .
Το Νέο Leprechaun :
O νάνος σούπερ-διασκεδαστής του WWE , Dylan "Hornswoggle" Postl είναι ο άνθρωπος που φοράει την ξεδιάντροπη στολή του δαιμονικού ξωτικού και την ακόμη πιο ανεκδιήγητη αφρολάτεξ μουτσούνα του . Πλέον οι εξυπνάδες και οι αηδίες του προηγούμενου αθυρόστομου χαρακτήρα όπως είχε ενσαρκωθεί σε 7 ταινίες από τον Warwick Davis δεν υπάρχουν και έχουν αντικατασταθεί από άμυαλους βρυχηθμούς και συμπεριφορές θηρευτή της νύχτας (έχει και μπόνους θερμική όραση) . Η ατμόσφαιρα του τρόμου που θα απέφερε η αντιμετώπιση ενός τέτοιου τέρατος παρόλα αυτά φεσώνεται σε υπερθετικό βαθμό B' Διαλογής από την τρεμουλιαστή χρήση της κάμερας σε όλα τα κοντινά του και από όλη την μετριότητα δράσης που προσπαθεί να παρουσιάσει σε πιο "σοβαρή" χροιά ο Lipovsky .
Το "Ξωτικό" κλέβει οτιδήποτε έχει ίχνος χρυσαφιού από τους περιπλανώμενους της περιοχής , καθώς οι κάτοικοι είχαν φροντίσει πριν από χρόνια να δανειστούν το δικό του χρυσάφι μέσα από την σπηλιά/φωλιά του την οποία την είχαν περάσει για ορυχείο . Η ασαφή συμφωνία περιλαμβάνει κορεσμό της πείνας του τέρατος για να αφήνει τους ντόπιους στην ηρεμία τους και τους θεατές στην νύστα τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.