Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

BEYOND SKYLINE (2017)












Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ειδικό εφετζή/παραγωγό/σκηνοθέτη Liam O'Donnell ( IRON MAN 2 , ALIEN VS PREDATOR: REQUIEM , PORTALS , SKYLINE TRILOGY ) .

Συμπληρώνοντας τα γεγονότα της πρώτης ταινίας , η δράση μεταφέρεται σε άλλη μεριά του πολύπαθου από εξωγήινες εισβολές Los Angeles και επικεντρώνεται σε μια στιγμή της ζωής του σκληροτράχηλου αστυνομικού , Mark Corley ( Frank Grillo - MOTHER'S DAY , CAPTAIN AMERICA 2&3 , THE PURGE: ANARCHY , JIU JITSU ) . Χήρος με τάσεις αλκοολισμού , προσπαθεί να μεγαλώσει τον ατίθασο γιο του Trent ( Jonny Weston - TAKEN 3 , PROJECT ALMANAC , INSURGENT ) , ο οποίος μπλέκει συνεχώς και καταλήγει στο τμήμα . Πάνω που προσπαθεί να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία (τόσο στο παιδί του όσο και στον ίδιο) , συμβαίνει η εξωγήινη εισβολή και ο κόσμος γυρίζει ανάποδα . Ακολουθεί απαράμιλλο κυνηγητό για τους δύο συγγενείς και μια μικρή ομάδα επιζώντων με τις εκρήξεις και τους ασταμάτητους εξωγήινους να τους απειλούν σε κάθε τους βήμα το οποίο καταλήγει κάπου στις ζούγκλες της Νοτιοανατολικής Ασίας (συγκεκριμένα στο αμαρτωλό τρίγωνο διακίνησης ναρκωτικών και ανθρώπων Ταϋλάνδης-Λάος-Μιανμάρ) ... Εκεί το παρεάκι θα μεγαλώσει με προσθήκη ντόπιων αντιστασιακών/εγκληματιών και οι επιζώντες , ή/και μεταλλαγμένοι πρωταγωνιστές θα στρώσουν πορεία για την τρίτη ταινία που συνεχίζει/ολοκληρώνει την ιστορία μεταφέροντας την επίθεση στον πλανήτη των εισβολέων .

Οι Ινδονήσιοι Μαχαιροβγάλτες : Ακολουθώντας την επιτυχία των δύο RAID (2011-2014) , οι βασικοί πρωταγωνιστές Iko Uwais και Yayan "Τρελός Σκύλος" Ruhian , έγιναν εξαγώγιμα προϊόντα για δυτικές παραγωγές (με πρώτο και καλύτερο το Disney-ικό STAR WARS) προσπαθώντας να ανανεώσουν την κλίμακα/ποιότητα της βίας με τις άρτιες χορογραφίες των σκηνών δράσεως . Η προσθήκη τους εδώ προκάλεσε μερική αμηχανία , διαταράσσοντας κάπως τα όρια της επιστημονικής φαντασίας , γιατί το να βλέπεις μαχητές με μαχαίρια να παίζουν μπουνιές με 3μετρους εξωγήινους πολεμιστές , όσο αληθοφανές κι αν φαίνεται , μόνο γέλια μπορεί να προξενήσει (συνταγή που ακολούθησε και το πρόσφατο JIU JITSU) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.