Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

MAX CLOUD (2020)



Γραμμένο ως νεανική κωμωδία για 30ρηδες στο πρόγραμμα του Nickelodeon από την Sally Collett και σκηνοθετημένο ως Video-on-demand παιδική ταινία με στιγμές χορογραφημένης βίας και εμετική νοσταλγία της δεκαετίας του '90 από τον Martin Owen ( L.A. SLASHER , LET'S BE EVIL , KILLERS ANONYMOUS ) .

Ο Scott "Boyka" Adkins είναι ο πρωταγωνιστής ήρωας Max Cloud , ο ηρωικός διαγαλαξιακός καπετάνιος που μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο . Δεν διάλεξε αυτός τον δρόμο της στρατιωτικής ζωής στο διάστημα αλλά πιέστηκε από τον πατέρα του μετά το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας . Ήθελε να γίνει ζαχαροπλάστης , κάτι το οποίο κουβαλάει σαν κωμικό αποθημένο . Δεν γνωρίζει πως είναι χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού σε κονσόλα της δεκαετίας του '90 αφού στον πραγματικό κόσμο βρισκόμαστε ακριβώς στο 1990 και παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας έφηβης κοπέλας , της Sarah ( Isabelle Allen - LES MISERABLES , LET'S BE EVIL ) , η οποία προσπαθεί να τερματίσει το beat-em-up βιντεοπαιχνίδι ελέγχοντας έναν δευτερεύοντα χαρακτήρα , τον μάγειρα του διαστημόπλοιου . Ανακαλύπτοντας σε ένα κρυφό σημείο της πίστας έναν πολύχρωμο NPC χαρακτήρα (για να μην ξεχνάμε και το κατατρεγμένο δημογραφικό των ανθρώπων της αλφαβήτου) , το Space Witch , βρίσκεται ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι και ζει το υπόλοιπο της περιπέτειας ως ο μάγειρας . Τα ηνία του χειριστηρίου (βλέπε SEGA Megadrive) εκτός οθόνης αναλαμβάνει ο μαύρος καλύτερος φίλος της με το Eraserhead/Bobby Brown κούρεμα και τα πολύχρωμα rad ρούχα (τα οποία παραπέμπουν σε ανέμελες διαφημίσεις βιντεοπαιχνιδιών της εποχής με ξανθά ρέμπελα αγοράκια) , Cowboy ( Franz Drameh - ATTACK ON THE BLOCK , EDGE OF TOMMOROW , LEGENDS OF TOMMOROW ) .

Ο John Hannah ( THE MUMMY , SPARTACUS ) συμπληρώνει το καστ ως ο γελοιοδέστερος διαγαλαξιακός επικυρίαρχος Revengor (πίστευα πως μόνο στα STAR WARS χρησιμοποιούν σαχλά ονόματα. Είναι ο αρχηγός των κακοποιών στον πλανήτη όπου καταπέφτει το διαστημόπλοιο του Cloud και λειτουργεί ως τελικός κακός στην τελική boss fight αλα Mortal Kombat με την αρσενική Sarah .

Ο Tommy Flanagan ( BRAVEHEART , SONS OF ANARCHY ) είναι ο σκληροτράχηλος κυνηγός επικηρυγμένων , Brock Donnely . Δευτερεύοντας χαρακτήρας που βοηθάει τους ήρωες να ανταπεξέλθουν των ορδών των διαστημικών νίντζα που τους κατατρέχουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.