Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

SKYLINES (2020)

 












Γραμμένο από τον Matthew E. Chausse και σκηνοθετημένο στο ίδιο SYFY τηλε-ύφος με την προηγούμενη από τον Liam O'Donnell .

Η ιστορία μεταφέρεται χρονικά 15 χρόνια μετά από το τέλος της προηγούμενης ταινίας . Η Rose Corley ( Lindsey Morgan - THE 100 ) είναι πλέον ανεπτυγμένη γυναίκα και φυγάς από τον νόμο (;) . Ένας μυστηριώδης ιός απειλεί να στρέψει τους υπεράριθμους μα φιλικούς εξωγήινους (αυτοί με τα κόκκινα μάτια δηλαδή) εναντίον των εναπομεινάντων επιζώντων . Η ανθρώπινη αντίσταση παλεύει με τον χρόνο για να βρει κάποιο αντίδοτο και μεταφέρει επιτέλους τον πόλεμο στον πλανήτη των εισβολέων , KOBOLT 1 . Ομάδα παραδοσιακών αναλώσιμων σκληροτράχηλων που ζουν με τους δικούς τους κανόνες , με ακούσιους εθελοντές την Rose και τον πλέον εξωγήινο αδελφό της Trent βρίσκονται στην πρώτη γραμμή έχοντας 12 ώρες στην διάθεσή τους . Η stealth αποστολή αυτοκτονίας διακυβεύει το μέλλον της ανθρωπότητας με ALIENS/STARSHIP TROOPERS/DOOM μιλιταριστικού sci-fi τύπου αισθητική κατευθείαν-σε-dvd paintball ηρωισμού τηλεταινίας περασμένων δεκαετιών . Το τέλος γεφυρώνει όποια προσπάθεια συνέχειας της ιστορίας σε χαμηλότερου κόστους παραγωγής μονοπάτια .

Ο Alexander Siddig ( STAR TREK: DEEP SPACE NINE , GAME OF THRONES ) είναι ο Στρατηγός Radford . Έχει κρυφό κίνητρο και σκοπεύει να εξοντώσει όλους τους εξωγήινους , φιλικού ή μη . Παραθέτει απόφθεγμα καταστροφής κόσμων Oppenheimer πίνοντας ένα τελευταίο ουίσκι ως βέρος Βρετανός ιμπεριαλιστής . Κόβεται στα δύο .

Η Rhona Mitra ( DOOMSDAY , UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS , HARD TARGET 2 ) είναι η Δόκτωρ Mal . Δεν συμμετέχει στην διαπλανητική αποστολή και μένει πίσω στο μεταποκαλυπτική παραγκούπολη που λέγεται Λονδίνο προσπαθώντας να βρει το αντίδoτο όποτε δεν σκοτώνει εξωγήινους με One-liner άνεση .

O Daniel Bernhardt ( BLOODSPORT 2,3&4 , FUTURE WAR , THE MATRIX RELOADED ) είναι ο Owens . Δουλεύει για τον Radford και προδίδει την ομάδα του την κατάλληλη στιγμή ακολουθώντας διαταγές . Παλεύει με νυστέρια με τον μοναδικό Ασιάτη (ο στάντμαν Cha-Lee Yoon , ο οποίος έχει εμφανιστεί στα BETRAYAL και ATTRITION (με Steven Seagal) αλλά έχει κάνει ανδραγαθήματα δράσης σε 33 ταινίες από το 2010 και μετά) της ομάδας , επικυρώνοντας την επιλογή του ως Α΄ αρσενικό σε β' ρόλο .

Ο Jonathan Howard ( WORLD WAR Z  , THOR: THE DARK WORLD , THE LAST SHIP , GODZILLA: KING OF THE MONSTERS ) είναι ο Leon . Αρχικά φαίνεται να μισεί την Rose επειδή σκότωσε την αδελφή του μαζί με μερικές χιλιάδες άλλους ανθρώπους 10 χρόνια νωρίτερα όταν έπρεπε να πάρει μια σκληρή απόφαση για να σώσει ολόκληρο τον πλανήτη , αλλά σιγά σιγά την ερωτεύεται δημιουργώντας κλίμα ερωτικής κομεντί μεταξύ τους .

O Yayan "Τρελός Σκύλος" Ruhian ( THE RAID , YAKUZA APOCALYPSE ) επιστρέφει ως Huana . Στην προηγούμενη ταινία οι εξωγήινοι του είχαν διαμελίσει τα άκρα σε μια ηρωική στιγμή και τον είχα για νεκρό . Τώρα έχει προσθετικά εξωγήινα μέλη και παίρνει ματωμένη εκδίκηση . Πετάει και μια ατάκα σε άπταιστα Αγγλικά .

Ο Frank Grillo εμφανίζεται ως stock footage στην αρχή της ταινίας σε εφιάλτες και συζητήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.