Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

FEAR PHARM (2020)

 












Γραμμένο από τους παραγωγούς/σεναριογράφους Mark S. Allen και Howard Burd ( APPARITION , FEAR PHARM 2 )  . Σκηνοθετημένο από τον κινηματογραφιστή της Asylum Dante Yore ( MEGALODON , PSYCHO BFF , THE FINAL LEVEL: ESCAPING RANCALA , BATTLE STAR WARS ) στο ανάλογο τηλε-μεταμεσονύχτιο ύφος .

Μια παρέα 20ρηδων εφήβων έχουν βαρεθεί να περνάνε την ώρα τους επαναλαμβάνοντας τις ίδιες δραστηριότητες και αποφασίζουν να παραβρεθούν σε ένα τοπικό πανηγύρι τρόμου , το Corbett's Grindhouse of Horror . Οι Melanie ( Tiana Tuttle - PSYCHO BFF , THE FINAL LEVEL: ESCAPING RANCALA ) και ο χαβαλές αδελφός της Rustin και το ζευγάρι όμορφων ανθρώπων Wendy ( Emily Sweet - CASTLE FREAK ) και Brandon ( Houston Stevenson - I ZOMBIE , ARROW ) σκοπεύουν να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται μη γνωρίζοντας το ματωμένο παιχνίδι επιβίωσης που τους περιμένει . Η οικογενειακή επιχείρηση ανήκει στον Hersel Corbett ( John Littlefield - SLIPSTREAM , THE CONTRACTOR ) ο οποίος σπεύδει ο ίδιος να συγχαρεί την 100000η πελάτη Melanie μετά από σκανάρισμα στην είσοδο της επιχείρησης . Η Melanie έχει μια ευκαιρία να απολαύσει τον ιδιωτικό 100 εκταρίων καλαμποκολαβύρινθο μαζί με τους φίλους της και να κερδίσει 5 χιλιάδες δολάρια αν καταφέρει να βρει την έξοδο μέσα σε δύο ώρες . Το κίνητρο μεγαλώνει όταν ο ανοιχτοχέρης Hersel προσφέρει 10 χιλιάδες δολάρια αν τα καταφέρουν μέσα σε 60 λεπτά ! Φυσικά οι νέοι δέχονται αλλά δεν γνωρίζουν ότι δεν θα καταφέρουν να φύγουν από εκεί ζωντανοί .

Το PH- στην ορθογραφία του τίτλου (αντί για FARM , PHARM) δικαιολογείται από την sci-fi τροπή που παίρνει η ιστορία στο τελευταίο μέρος της : Η οικογένεια που λειτουργεί τον λαβύρινθο του τρόμου δεν είναι μια κλασική οικογένεια Τεξανών κανιβάλων όπως θα περίμενε κανείς κρίνοντας από το εντυπωσιακό artwork του τίτλου - απλά φοράνε μουτσούνες , κρατάνε αλυσοπρίονα και ντύνονται σαν κλόουν . Η μοναδική κόρη στην Slipknot οικογένεια έχει PHD στην χημεία και επειδή τα τελευταία 30 χρόνια μια μετάλλαξη έχει δημιουργήσει ανθρώπους με δέρμα το οποίο μπορεί να αναγεννάται σε αυξημένο βαθμό , τους ψάχνουν (βλέπε σκανάρισμα στην στάμπα εισόδου) με σκοπό να τους γδάρουν και να το χρησιμοποιήσουν για την δημιουργία επαναστατικής αντιγηραντικής κρέμας !

Η ταινία δεν κατάφερε να έχει ούτε 2000 δολάρια έσοδα . Παρόλο το Βατερλό εσόδων θα βγει και δεύτερο μέρος μέσα στο 2020 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.