Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

SKY SHARKS (2020)

 












Γραμμένο και σκηνοθετημένο με συνολικό κόστος παραγωγής 9 εκατομμυρίων ευρώ από τον Marc Fehse ( MUTATION , THE POWER OF SOUL ) . Αισθητικά το όλο επιχείρημα θυμίζει τόσο το ψηφιακό/λάτεξ σφαγείο του IRON SKY (2012) (αλλά με μηδενικό κρυόκωλο χιούμορ - όχι πως δεν υπάρχει ιλαρότητα , αλλά δεν είναι φιλανδικού τύπου) , όσο και το αναμενόμενο Αυστριακό MAD HEIDI , με υπερβάλλων ζήλο στο γυμνό .

O δισεκατομμυριούχος ανθρωπιστής Klaus Richter προσπαθεί να εξαλείψει την ανθρώπινη δυστυχία με τις πρωτοποριακές του ανακαλύψεις στον τομέα της γενετικής . Δουλεύει καθημερινά μέσα στον νέον-ονειρικό του ουρανοξύστη υπό τους ρυθμούς μιας ρετρο-σύνθ-80ς θαλπωρής . Το μεγάλο μυστικό του συμπαθούς μηντιακά 75χρονου είναι πως στην πραγματικότητα είναι 115 χρονών και πριν τον παραλάβουν πακέτο στην Αμερική με την επιχείρηση Paperclip ήταν αξιωματικός ναζί επιστήμονας στην υπηρεσία του Τρίτου Ράιχ ! Με το σχέδιο HIMMELSFAUST ο Richter θα κατάφερνε να επαναφέρει στην ζωή τους νεκρούς στρατιώτες της Αυτοκρατορίας καταφέρνοντας να την φτάσει στα 1000 χρόνια κυριαρχίας - αλλά ο πολύχρωμος συμμαχικός όχλος κέρδισε . Η ερευνά του συνεχίστηκε για το καλό της ανθρωπότητας με τις ευλογίες των νέων του αφεντικών , αλλά ένα τελευταίο εργαστήριο/πολεμικό πλοίο (;) κάπου στην Ανταρκτική παρέμεινε ενεργό και με τα χρόνια κατάφερε να τροποποιήσει καρχαρίες με σκοπό να τους κάνει ιπτάμενα φρούρια εισβολής . Πλέον νεκροζώντανοι ναζί στρατιώτες/πιλότοι πετάνε πάνω στα ρομποτικά φρικιά σπέρνοντας τον πανικό και τον όλεθρο σε επιβατικές πτήσεις αεροπλάνων μέχρι την τελική τους εισβολή για την ετεροχρονισμένη κατάκτηση του πλανήτη . Αρχηγός του ναζι-εναέριου καρχαριο-σχηματισμού η Michaela Schaffrath , πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών Γερμανικού πορνό , γνωστή και ως Gina Wild .

Πέρα από τον Richter , στην ανορθόδοξη μάχη θα ριχτούν και οι δύο του σέξι κόρες , η Diabla ( Eva Habermann - LEXX ) και η Angelique ( Barbara Nedeljakova - HOSTEL 1&2 , CHILDREN OF THE CORN: GENESIS ) , καθώς και μια ειδική ομάδα νεκροζώντανων στρατιωτών από τον πόλεμο του Βιετνάμ (ταινία μέσα στην ταινία η αναδρομή στο παρελθόν) με την κωδική ονομασία Dead Flesh 4 .

Γνωστές Φυσιογνωμίες : Ο Cary-Hiroyuki Tagawa ( SHOWDOWN IN LITTLE TOKYO , MORTAL KOMBAT , THE MAN IN THE HIGH CASTLE ) είναι ο μεθυσμένος επιβάτης του πρώτου αεροπλάνου που δέχεται επίθεση από τους ιπτάμενους καρχαρίες και το απέθαντο ναζι τους πλήρωμα . Ο Robert "κάνω-τον-λατίνο-συμμορίτη" Lasardo ( TRUE BLOOD , HARD TO KILL , OUT FOR JUSTICE ) είναι ο λατίνος συμμορίτης ο οποίος μετανόησε και έγινε καθολικός ιερέας και τυχαίνει να είναι επίσης επιβάτης στην μοιραία πτήση της σκηνής του πρώτου αεροπλάνου . Η Lynn Lowry ( SHIVERS , THE CRAZIES ) είναι η Μητέρα Mary , συνεπιβάτης δίπλα στον πατέρα Rodriguez . O σκηνοθέτης Mick Garris ( PSYCHO IV: THE BEGINNING , SLEEPWALKERS ) είναι ο δόκτωρ Gage Creed . Ο Tony "Candyman" Todd , είναι ο Στρατηγός Frost . Επεμβαίνει δυναμικά από οθόνη στην αντιμετώπιση της κρίσης . Η Asami ( ROBO-GEISHA , GUN WOMAN , KARATE KILL , BRUTAL ) είναι η επιστήμονας/αισθησιακό κερασάκι στην βιντεο-τούρτα Fumiko Katsube , η οποία βοηθάει με μια σύντομη εμφάνισή της με μαγιό σε διεθνή τηλε-συνδιάσκεψη στην αντιμετώπιση των καρχαριών από την μακρινή Ιαπωνία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.