Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

LETTERS TO SATAN CLAUS (2020)

 











Γραμμένο από τον ΛΟΑΤΚΙ προπαγανδιστή Michael Zara (δηλαδή γράφει μόνο ιστορίες με χαρακτήρες που έχουν σεξουλικότητα χαρακτηριζόμενη από τα ανάλογα γράμματα της αλφαβήτου ή είναι γυναίκες) και σκηνοθετημένο ως Χριστουγεννιάτικη μεταφυσική κομεντί για το εορταστικό πρόγραμμα του SYFY (On demand) από την κυρίως βοηθό σκηνοθέτη/ηθοποιό Emma Jean Sutherland ( ANTISOCIAL , PONYSITTERS CLUB , AFTER THE STORM ) .

Ο Σατανάγιος Βασίλης του τίτλου παρουσιάζεται από την μαγική πένα του/της/το Zara ως non-binary χαρακτήρας - για όσους δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη κωμική ανακούφιση/ψυχολογική διαταραχή της σεξουαλικής αλφαβήτου : Το μη-δυαδικό, ή genderqueer, είναι ένα φάσμα ταυτοτήτων φύλου που δεν είναι αποκλειστικά αρρενωπές ή θηλυκές —ταυτότητες που βρίσκονται έξω από το δυαδικό φύλο .

Εμετικά ξενέρωτη woke κωμωδία για πολιτικά ορθούς χιπστεράδες/γυναικωτούς και λοιπούς πολύχρωμους απροσάρμοστους αρθρογράφους/πολεμιστές κοινωνικής δικαιοσύνης της σύγχρονης κινηματογραφικής παρακμής , γνωστή και ως διανόηση του πληκτρολογίου . Προτείνεται για δεκάχρονα που παίρνουν ορμόνες σε μια προσπάθεια να ανήκουν σε κάποια υποκατηγορία ατόμου . Διασκεδάστε αθόρυβα , ο θεός είναι νεκρός μαζί σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.