Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

SPARE PARTS (2020)

 












Γραμμένο με τις ανάλογες SJW ευαισθησίες της εποχής από τους David Murdoch και Svet Rouskov ( THE COLONY ) . Σκηνοθετημένο με μεταποκαλυπτικά συστατικά από τον παραγωγό/σκηνοθέτη Andrew Thomas Hunt ( SWEET KARMA , MEXICO BARBARO , TRANCH 11 , SKY SHARKS ) .

Οι MS.45 είναι ένα γυναικείο riotgrrl συγκρότημα όπου το 50% του αποτελείται από σκληρές λεσβίες  (μια είναι έγκυος μέσω άγνωστου δότη για να κάνει την queer επανάσταση αλλά και να μην νιώθει τελείως αποτυχημένη στο κομμάτι της συνέχισης του είδους ως άνθρωπος) , το 25% από την Amy ( Michelle Αργύρης - DEVIL SEED , αεροσυνοδός σε 2 επεισόδια του THE BOLD & THE BEAUTIFUL , DARK HUNTERS , GENERAL HOSPITAL ) , την υπερσεξουαλική έκφυλη τραγουδίστρια και το υπόλοιπο απλά η κιθαρίστρια αδελφή της Emma ( Emily Alatalo - THE SCAREHOUSE ) η οποία έχει για γκόμενο τον β' αρσενικό συμπληρωματικό χαρακτήρα που δεν θα μας απασχολήσει καθόλου . Μετά από μια αποτυχημένη συναυλία η οποία έληξε μέσα στη βία πέφτουν στην παγίδα ενός υποτιθέμενου θαυμαστή τους και ακολουθούν τον εκπρόσωπο του νόμου σε άγνωστη τοποθεσία με σκοπό να επισκευάσουν το βαν τους . Εκεί θα χάσουν αισθήσεις και θα ξυπνήσουν ακροτιριασμένες αλλά με σιδερένια όπλα στην θέση των χεριών τους . Ακολουθεί νεο-βαρβαρική αναβίωση αρένας με τις άγριες κοπέλες να κάνουν ότι κάνουν καλύτερα : να επιβιώσουν μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον σκοτώνοντας τους αντιπάλους τους για να ικανοποιήσουν τα διεστραμμένα γούστα ενός αυτόκλητου αυτοκράτορα της μάντρας των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων .

O Julian Richings ( ORPHAN BLACK , 12 MONKEYS , DOOM PATROL , ANYTHING FOR JACKSON ) είναι ο "Αυτοκράτορας" της Μάντρας . Κρατάει τις τελετουργικές παραδόσεις τουλάχιστον 100 χρόνων χωρίς να γνωρίζουμε τίποτε για τους προκατόχους του πέρα από το ότι έχει μαζί του την τοπική αστυνομία . Ευτυχώς δεν τον χαιρετάνε σαν άλλο Καίσαρα μέσα στην αρένα , γιατί το χιλιοφορεμένο ναζί vibe της ομοιομορφίας ως απόλυτο αντίπαλο δέος έχει κουράσει , τόσο και η καρικατούρα του την ίδια στιγμή που η νέα τάξη πραγμάτων σε έχει βάλει αμάσητο σε χειρότερα καλούπια νιώθεις ότι αντιδράς αντανακλαστικά στο τι είναι "καλό και κακό" ανάλογα την γκαρνταρόμπα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.