Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

MONSTER HUNTERS (2020)

 











"You come in peace , or you go in pieces !" 

Συνταγματάρχης Sizemore 


Γραμμένο από τον Jeremy M. Inman ( AVENGERS GRIM , SINISTER SQUAD , BATTLE STAR WARS ) και σκηνοθετημένο από τον Brendan Petrizzo ( βοηθός παραγωγής στα SHARKNADO 3&6 , ZOOMBIES 2 , ZOMBIE WITH A SHOTGUN ) .

Εξωγήινο διαστημόπλοιο μεταφοράς κρατουμένων πέφτει κάπου στα βουνά της ηλιόλουστης Καλιφόρνια . Αμέσως ειδοποιείται η ειδική μονάδα αντιμετώπισης διαστημικών κρίσεων ADL ( Alien Defence Unit ) όπου και στέλνει εκπαιδευμένους στρατιώτες στο σημείο της σύγκρουσης με μπόνους πολιτικό προσωπικό τον Bob ( Mark Valeriano - HORNET ) , τον αρχετυπικό αγύμναστο με το χαβανέζικο πουκάμισο (ο οποίος έχει phds στη φυσική τα οποία δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα σύμφωνα με το βιογραφικό του) . Οι σκληροτράχηλοι πεζοναύτες (μια ομάδα με άντρες οι οποίοι δεν επιζούν επειδή είμαστε στο 2020 και μια με γυναίκες οι οποίες τα καταφέρνουν - επειδή έχουν καλύτερα όπλα λόγω του β' αρσενικού Bob) δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μια , αλλά πολλαπλές απειλές καθώς μέσα από το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο δραπετεύουν αρκετοί τερατόμορφοι κρατούμενοι (2 παραλλαγές εξωγήινων όντων) . Φυσικά τα πράγματα δεν αργούν να χειροτερέψουν αφού εμφανίζεται εξωγήινο mothership (αμφισβητούμενων διαστάσεων από λήψη σε λήψη - μια έχει μέγεθος χώρας και μια έχει μέγεθος γηπέδου) το οποίο σκοπεύει να καταστρέψει τον πλανήτη για να εξαφανίσει το λάθος των χαμένων κρατουμένων .

Ο Tom "Fuck the LAPD" Sizemore ( NAZI OVERLORD ) είναι ο Συνταγματάρχης Mayweather . Τις περισσότερες φορές είναι κλεισμένος στο σκηνικό/γραφείο του και επικοινωνεί με τους στρατιώτες μέσω ασυρμάτου . Μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα διατάζει επίθεση με πυρηνικά με ανάλογο στρατιωτικό στόμφο τελικής λύσης . Ευτυχώς το αντιβαρυτικό κόλπο φυσικής δημοτικού που χρησιμοποιούν οι κατώτεροι του σώζει την κατάσταση από την μεταποκαλυπτική αμηχανία που θα ακολουθούσε της επιλογής του . Εμφανίζεται με υπερόπλο και αντρίκειο one-liner λίγο πριν τους τίτλους τέλους δικαιολογώντας τα συντάξιμα ένσημα που κολλάει ως στρατιωτικός σε παραγωγές της Asylum με άλλον έναν τίτλο στην αχανή φιλμογραφία του .

Για πρώτη φορά τα ειδικά ψηφιακά εφέ Asylum-ικής παραγωγής ξεπερνούν τις προσδοκίες με την πρότυπη χρήση motion capture , δίνοντας στους εξωγήινους μια πιο αληθοφανή υφή (αν σε παλαιότερες ταινίες τα τέρατα θύμιζαν παιχνίδι υπολογιστή δεκατετίας '90 , τώρα περάσαμε στην Playstation 3 εποχή - κάπου στο 2007 δηλαδή) - συγκεκριμένα ο βασικός εξωγήινος δραπέτης/κυνηγός που απειλεί τις ζωές των πρωταγωνιστών θυμίζει βιολογικό τερατούργημα από κάποιο Resident Evil .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.