Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

HIS HOUSE (2020)

 












Γραμμένο και σκηνοθετημένο με ανοίξαμε-και-σας-περιμένουμε-μη-κυβερνητικής-οργάνωσης-καλως-ήρθατε-ευαισθησίες από τον George Soros ( όχι , αυτό συμβαίνει στην πραγματική ζωή , εδώ το αλληγορικό παραμύθι είναι χορογραφημένο για τους NETFLIX καναπεδόπληκτους από τον bro Remi Weekes ) . Μικρή λεπτομέρεια εταιρικού δαρβινισμού , η Weinstein Company προσέφερε 10 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά και διακίνηση της συγκεκριμένης ταινίας τα οποία και απαίτησε με μήνυση μετά από περίεργο deal του 2017 .

Ο Bol ( Sope Dirisu - GANGS OF LONDON ) και η Rial Majur ( Wunmi Mosaku - LOVECRAFT COUNTY ) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι φυγάδων από το αιματοβαμμένο Σουδάν της Αφρικής (μέρος όπου οι παλαβοί που πιστεύουν πως οι αλμπίνοι έχουν σατανικές ιδιότητες σκοτώνονται μεταξύ τους από το 1955 - τρεις εμφύλιοι πόλεμοι μέχρι στιγμής με γύρω στα 3-5 εκατομμύρια σφαχτάρια στο τίποτα) . Μαζί με την ανήλικη κόρη τους καβάλησαν την βάρκα και διέσχισαν την Μεσόγειο (και την Ελλάδα με μαγικό τρόπο , γιατί συνήθως κανείς δεν συνεχίζει το μαγικό του ταξίδι στις χώρες που ονειρεύονται και ζουν τον μύθο τους εδώ) φτάνοντας με απώλειες στην Μεγάλη Βρετανία : Δυστυχώς στην θαλάσσια πορεία τους η κόρη τους έμεινε πίσω οπότε οι Majurs βρίσκουν ψυχολογικά ταραγμένοι σπίτι και εβδομαδιαίο χαρτζιλικάκι σε ένα άπονο προάστιο (μετά από 3μηνη διαμονή σε στρατόπεδο συγκέντρωσης , ή Hot Spot ανάλογα το κρετινικό σου προσωπείο) . Ο Bol είναι έτοιμος να προσαρμοστεί , η Rial όχι , συνεχίζει να τυλίγεται σε haute cuture σεντόνια και να τρώει με τα χέρια . Το σπίτι επίσης έχει πρόβλημα γιατί έχει γίνει καταφύγιο για ένα Apeth (Μάγος της Νύχτας σύμφωνα με την Dinka παράδοση) το/ο οποίο/ος προσκολλήθηκε στο τραύμα της οικογένειας και βρήκε δίοδο για μεταφυσική παιχνιδιάρικη δράση βασανισμού στον πραγματικό κόσμο για να τους τιμωρήσει για τον άτιμο τρόπο που δραπέτευσαν από την χώρα τους (χρησιμοποιώντας ένα ξένο παιδί για διαβατήριο) .

Ο εντέκατος Doctor Who , Matt Smith είναι ο κοινωνικός λειτουργός/υπάλληλος μιας μη κυβερνητικής οργάνωση εγκατάστασης , Mark Essworth . Έχει κάθε καλή μα βαριεστημένη διάθεση να βοηθήσει (γιατί οι λευκοί έχουν βαρεθεί μέσα στην αιώνια καλοπερασή τους σύμφωνα με την Rial) , αλλά δεν πιστεύει τα λεγόμενα του Bol περί μάγων και τεράστιων ποντικών στο σπίτι που του παρέδωσε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.