Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

AGE OF DINOSAURS (2013)


Ταινία της Asylum , γραμμένη από τον Hank Woon Jr. ( 500 MPH STORM , ATLANTIC RIM ) και σκηνοθετημένη από τον Joseph J. Lawson ( LORD OF THE ELVES , NAZIS AT THE CENTER OF THE EARTH ) .
Η εταιρία βιοτεχνολογίας Geneti-Sharp , επαναφέρει στη ζωή δεινόσαυρους χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία που αναγεννάει τη σάρκα (η διαδικασία περιλαμβάνει sci-fi μεταφορά εγκεφαλικών συνάψεων και αγχωμένους επιστήμονες πάνω από πολλούς υπολογιστές) !
Οι καλές ιδέες ακολουθούν η μια την άλλη και η εταιρία αποφασίζει να εκθέσει τα τεράστια ερπετά μέσα σε ένα εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles ! Φυσικά οι δεινόσαυροι δεν υπακούν στις εντολές του κέντρου ελέγχου και το σκάνε αγριεμένοι με την πρώτη ευκαιρία , σκορπίζοντας τρόμο και βίαιο θάνατο σε όποιον βρεθεί στο διάβα τους !
O Treat Williams ( DEEP RISING , THE SUBSTITUTE 2&3 , CRITICAL MASS , VENOMOUS ) είναι ο Gabe Jacobs LAFD , ταλαίπωρος συνταξιούχος που ξυπνάει δίπλα σε άδεια μπουκάλια μπύρας - κάτι που δεν αναπτύσσεται στη συνέχεια (μπορεί να έτυχε να έχει πιεί την προηγούμενη νύχτα , δεν είναι τελειωμένος) . Είναι πυροσβέστης και έχει έφεση στην παλαιοντολογία (όποιος έχει απορίες σχετικές με δεινόσαυρους στο πυροσβεστικό σώμα , ρωτάει τον Gabe) . Ο καλύτερος πυροσβέστης του Los Angeles σύμφωνα με τα λεγόμενα των συναδέλφων του . Ο Gabe έχει την κόρη του Jade ( Jillian Rose Reed ) για σαββατοκύριακο . Η μικρή μένει με τον παππού . Δεν επικοινωνούν ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της μητέρας της . Πέρα από την σχέση με την κόρη του , ο Gabe θα πρέπει να ανακαλέσει τον ηρωισμό του για να καταφέρει να την σώσει από τα δόντια των δεινοσαύρων που τρομοκρατούν το εκθεσιακό κέντρο , καθώς έτυχε να βρίσκονται στην παρουσίαση της Geneti-Sharp (και να μην προλάβουν να φύγουν από το κτήριο το οποίο κλείδωσε κάθε έξοδο μετά την απόδραση των δεινοσαύρων από τα κλουβιά τους) !
Το Jurassic Park εξελίσσεται σύντομα σε DIE HARD με δεινόσαυρους και καταλήγει σε BATTLE LOS ANGELES (με δεινόσαυρους) , μιας και το κλειδωμένο κτήριο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα ψηφιακά θηρία !
Ο Ronny Cox ( ROBOCOP , TOTAL RECALL ) είναι ο Sir Justin Guarisco , ο CEO της Geneti-Sharp που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα , αλλά που σκοπεύει να ξαναπερπατήσει μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας που ανασταίνει δεινόσαυρους ! Σκάει τα λεφτά του στους επιστήμονες οι οποίοι πέρα από τις επαναστατικές εφαρμογές πάνω σε θέματα ιατρικής που τους παρέχει η βιοτεχνολογία , έχουν δημιουργήσει μια αχανή αίθουσα που περιέχει μεταλλικές μήτρες για παραγωγή στρατού δεινοσαύρων ! Κάτι που δεν φαίνεται να εκμεταλλεύεται ο Guarisco προς όφελος του . Δεν θέλει να κατακτήσει τον κόσμο . Θέλει μόνο να περπατήσει .
Δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στην θέση του CEO , πέρα από τον άνθρωπο που ενσάρκωσε τον Cohaagen και τον Dick Jones στις δεκαετίες που ο εταιρικός δαρβινισμός σε καθιστούσε θεό επί γης . Εδώ βέβαια δεν είναι τρισκατάρατος , αλλά φαίνεται να θέλει να βοηθήσει ειλικρινά τους συνανθρώπους του όταν το σκάνε οι δεινόσαυροι .
---------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Walking Tall , πάει :
Στον Treat Williams . Όταν τελειώνουν οι σφαίρες , αρχίζουν να μιλάνε τα μαδέρια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.