Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ICE ROAD TERROR (2011)


Το Syfy παρουσιάζει .
Γραμμένο από τον Keith Shaw ( AVALANCE SHARKS ) και σκηνοθετημένο για τηλεοπτικό δείπνο από τον Terry Ingram ( PHANTOM RACER , CHUPACABRA VS THE ALAMO ) .
Σκληροτράχηλοι φορτηγατζήδες που μεταφέρουν μηχανήματα και προμήθειες στο πιο απομακρυσμένο διαμαντορυχείο της Alaska , έρχονται αντιμέτωποι με τον αρχέγονο τρόμο , καθώς οι μεταλλωρύχοι θα ανατινάξουν από τον λήθαργο αιώνων ένα ερπετοειδές προϊστορικό τέρας !
O Ty Olsson ( SUPERNATURAL , GODZILLA ) είναι ο Jack Simmons . Σκληροτράχηλος οδηγός φορτηγού #1 .
O Dylan Neal ( CAPTAIN POWER AND THE SOLDIERS OF THE FUTURE ) είναι ο Neil Conroy . Σκληροτράχηλος οδηγός φορτηγού #2 . Υπάρχει ευγενής άμιλλα μεταξύ των δύο αντρών οι οποίοι δουλεύουν για την ίδια εταιρία μεταφορών . Ο καθένας τους θέλει να είναι φορτηγατζής της χρονιάς . Ο Neil πολύ περισσότερο , καθώς τα τελευταία 5 χρόνια το βραβείο το κερδίζει συνέχεια ο Jack ! Αναλαμβάνουν να μεταφέρουν ένα επικίνδυνο φορτίο (20 τόνοι εκρηκτικών) στο τέλος του μεγαλύτερου δρομολογίου πάνω σε παγωμένο νερό , στο "αρκτικό" διαμαντορυχείο !
Φτάνοντας στο ορυχείο , οι φορτηγατζήδες θα φύγουν μαρσάροντας μαζί με τους τελευταίους επιζώντες της επίθεσης ! Δεν θα προλάβουν να σβήσουν καλά καλά τις μηχανές τους !
Η αγωνία κορυφώνεται με το τέρας να βρίσκεται στο κατόπι τους , τον πάγο να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς κελσίου από το να αρχίσει να λιώνει και τα εκρηκτικά να είναι έτοιμα να κάνουν αυτό που λέει το όνομά τους !
Το ICE ROAD TRACKERS συναντά την Asylum ... Μέχρι τα 47 λεπτά , γιατί μετά οι νταλίκες διπλώνουν και αρχίζει το αγχωμένο περπάτημα στο χιόνι ...
Η Brea Grant ( HEROES , HALLOWEEN II , DEXTER ) είναι η Rachel Harris . η όμορφη περιβαλλοντολόγος ερευνητής από την επιτροπή της Washington DC , η οποία βρήκε την κατάλληλη ημέρα να πάει για να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο ανατινάζουν το υπέδαφος στο διαμαντορυχείο ! Πηγαίνει μαζί με τους δύο φορτηγατζήδες , καθώς είναι οι μοναδικοί που δέχτηκαν την δουλειά ...
Η Rachel γνωρίζει για την ύπαρξη του δεινόσαυρου , ο οποίος είναι γνωστός στους επιστημονικούς κύκλους ως "Θηρευτής Χ" ! Είχε ανακαλυφθεί ένα τεράστιο κρανίο το 2008 , από το οποίο οι επιστήμονες έβγαλαν το συμπέρασμα πως πρόκειται για τον τέλειο κυνηγό και άλλα τέτοια σαχλά που προκαλούν ψευτο-δέος .
O Michael Hogan ( BATTLESTAR GALACTICA ) είναι ο Terry Lowman . Ζει με την γυναίκα του στο βουνό . Του ξεφεύγει Σκοτσέζικη προφορά μερικές φορές . Είναι ο από μηχανής θεός για τους ταλαιπωρημένους ήρωες που φτάνουν στο σπίτι του μετά από σκληρή πεζοπορία στο χιόνι . Το ταμπούρωμα θα ακολουθηθεί από ηρωική έξοδο και αυτοθυσία ...
ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ Χ :
Το Αρπακτικό Χ πρόκειται για ένα ψηφιακό υδρόβιο δεινασαυρόσκυλο το οποίο φαίνεται να έχει δέρμα αλμπίνου ερπετού , αμφιλεγόμενη θερμική όραση και διάθεση για μπουγέλωμα των θυμάτων του με το ίδιο τους το αίμα ! Είναι λες και οι άνθρωποι είναι μπαλόνια που σκάνε κάθε φορά που τους δαγκώνει/σφαλιαρίζει με την ουρά του .
Ο Keith Shawn μένει σταθερός στα φεσο-μυθολογικά χνάρια του AVALANCHE SHARKS (2013) , όποτε το Αρπακτικό Χ λαμβάνει αναμενόμενη μυθολογική υπόσταση , καθώς οι ντόπιοι εσκιμώοι έχουν έναν θρύλο για το εκδικητικό Ουένσιλ ! Ευτυχώς δεν υπάρχει ινδιάνικο νεκροταφείο που να ενισχύει την κατάρα αυτή τη φορά και ο μύθος μένει ανεξήγητος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.