Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

CABIN FEVER 3: PATIENT ZERO (2014)


Γραμμένο από τον Jake Wade Wall ( WHEN A STRANGER CALLS , THE HITCHER , AMUSEMENT ) με αίσθηση ευθύνης σε ότι αφορά την ξέφρενη διασκέδαση πάνω σε τροπικά νησιά , και σκηνοθετημένο από τον Kaare Andrews ( ALTITUDE , THE ABC'S OF DEATH ) .
Τρίτη ταινία για την αγαπημένη σειρά ιστοριών βιολογικού τρόμου σπλατερικών διαστάσεων , φτιαγμένη με τον κολεγιακό επαγγελματισμό που αρμόζει στο συγκεκριμένο είδος !
Ο σαρκοφάγος ιός της εφηβικής σάρκας επιστρέφει πιο πεινασμένος από ποτέ , καθώς αυτή τη φορά μαθαίνουμε από που προέκυψε (καταραμένη κυβερνητική επιστήμη και ανήθικα βιολογικά πειράματα) , αλλά και ποιος είναι ο "ασθενής Μηδέν" που μεταφέρει και μεταδίδει την αποτρόπαιη πανούκλα σαν κατά-συρροήν-δολοφόνος σε όποιον έχει την ατυχία να έρθει σε επαφή μαζί του .
Ο Sean "Samwise Gamgee" Austin ( THE LORD OF THE RINGS TRILOGY ) είναι ο Porter , ο εν λόγω μανιακός . Το μόνο που τον ενδιαφέρει , πέρα από να εξοντώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με μια σταγόνα από το αίμα του , είναι να επιστρέψει στην οικογένεια του ! Βρίσκεται "φυλακισμένος" μέσα σε μια υπόγεια κυβερνητική εγκατάσταση όπου γίνονται ευφάνταστα βιολογικά πειράματα για το καλό της ανθρωπότητας (έχει και γαλάζιες εκλάμψεις πάνω στο φακό της κάμερας , γιατί αλλιώς δεν θα πέρναγε για scifi εγκατάσταση) και τον τρυπάνε με βελόνες για να βρούνε μια άκρη με την σαρκοβόρα αρρώστια που απειλεί την δημόσια υγεία ! Με την βοήθεια ενός εργαστηριακού ποντικού που ξεφεύγει της προσοχής των ιατρών , καταφέρνει να μεταδώσει την πανούκλα σε επιστήμονες και προσωπικό , μετατρέποντας το τροπικό νησί όπου βρίσκεται το μυστικό σύμπλεγμα σε επίγεια κόλαση !
Την ίδια στιγμή , παρέα νεαρών κατευθύνονται προς το νησί με σκοπό να γιορτάσουν την τελευταία μέρα ελευθερίας (την επόμενη παντρεύεται) του καλύτερου τους φίλου στήνοντας εργένικο πάρτι πλημμυρισμένο στη μπύρα και το χόρτο !
Ο Mitch Ryan ( ONE THREE HILL ) είναι ο Marcus , ο τυχερός γαμπρός που παντρεύεται την πλούσια γυναίκα των ονείρων του ! Ο γάμος γίνεται στο πατρικό της νύφης το οποίο βρίσκεται κάπου στην Καραϊβική ! Στο πάρτι εργένηδων συμμετέχουν ο μικρότερος και ρέμπελος αδελφός του Josh ( Brando Eaton - ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKQUEL , THE SECRET LIFE OF AN AMERICAN TEENAGER ) , η πεταχτούλα κοπέλα του Penny ( Jullian Murray - AMERICAN HIGHSCHOOL , WILD THINGS: FOURSOME , NEVER BACK DOWN 2: THE BEATDOWN ) - η οποία είχε κάνει κάτι παλιότερα με τον Marcus , αλλά τον θέλει ακόμη - και ο μπακούρης χαβαλές Dobbs ( ο Ryan Donowho , γνωστός στους δρόμους του Μανχάτταν ως "Συγκέντρωση" από τον τρόπο που χτυπάει τους κουβάδες του διασκεδάζοντας τους περαστικούς με τον ρυθμό του - πέρα από αυτοσχέδιος ντράμερ είναι και ηθοποιός . Έχει εμφανιστεί στα BLOOD OUT και ALTITUDE ) .
Αναμενόμενα η δυναμική της παρέας ξεχειλώνει μπροστά στον βιολογικό πανικό σαν το νερουλό/σαπισμένο δέρμα των φορέων της αρρώστιας ! Οι φίλοι γίνονται ένα με τον υγρό εσωτερικό τους κόσμο και δεν μένει κανείς για να συμμετάσχει στους εορτασμούς του γάμου την επομένη ...
-----------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Όμηρος Σίμπσον/Thanatomorphose , πάει :
Ακριβώς όπως και στο TEETH (2007) , έτσι και εδώ , το επιφώνημα της φρίκης ακούστηκε μέχρι τον δρόμο ! Επίσης στο ίδιο ερωτικό κλίμα , ποτέ πριν δεν έχω αηδιάσει τόσο πολύ βλέποντας δύο καυτές γυναίκες να παλεύουν με έναν μαύρο δονητή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.