Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

AVALANCHE SHARKS (2013)


Γραμμένο από τον Keith Shaw ( DEEP EVIL , THE ART OF WAR II: BETRAYAL , MALIBU SHARK ATTACK , ICE ROAD TERROR , DRACANO ) και σκηνοθετημένο από τον Scott Wheeler ( JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH , TRANSMORPHERS: THE FALL OF MAN ) .
Το ταξίδι στο θέαμα θα είναι μοναδικό , καθώς επιτέλους απαντάτε το ερώτημα : Πως θα μπορούσε να καταστραφεί ένας διαγωνισμός καυτού μπικίνι από μια χιονοστιβάδα ;!
Όταν στους συντελεστές έχεις σκηνοθέτη της Asylum και σεναριογράφο που έχει γράψει το DRACANO (Δράκοι βγαίνουν από το ηφαίστειο) , τότε ξέρεις πως μπορείς να πάρεις εκείνη την υπερβολική δόση βαρβιτουρικών που πάντα φοβόσουν γιατί μπορεί και να πεθάνεις πριν ξυπνήσεις ..
Η ταινία υποτίθεται πως είναι συνέχεια του SAND SHARKS (2011) και θα έπαιζε η Brooke Hogan (η οποία πρωταγωνιστούσε στους Αμμοκαρχαρίες) , αλλά το φορτωμένο πρόγραμμά της δεν της επέτρεψε να χτυπήσει τριπλέτα (είχε παίξει και στο TWO-HEADED SHARK ATTACK το 2012) !
Παρόλα αυτά , το υπόλοιπο καστ που αποτελείται κυρίως από ολόφρεσκα κορμάκια μέσα σε διακριτικά μαγιό καταφέρνει να πείσει πως απειλείται από τους ψηφιακούς Χιονοστιβαδοκαρχαρίες !
Το Spring Break έχει ξαναέρθει και τα κορίτσια ξετρελένονται να πετάνε τα ρούχα τους , ακόμη και υπό του μηδενός στα χιονοδρομικά κέντρα της California ! Οι διάφοροι χαρακτήρες που θα μαζευτούν για διασκέδαση σε ένα συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο κοντά στη λίμνη Mammoth , θα ζήσουν τον απόλυτο τρόμο και θα γλιστρήσουν πανικόβλητοι προς τον βίαιο θάνατο από στα στόματα των πλασμάτων που κολυμπούν μέσα στις χιονοστιβάδες :
Ο γλοιώδης ιδιοκτήτης που δεν ακούει τι συμβαίνει γύρω του μέχρι να βρεθεί μέσα στο στόμα του τέρατος , ο Δήμαρχος που δεν θέλει να χάσει τα λεφτά της τουριστικής περιόδου , ο γερό-τρελός που ζει παρέα με τον σκύλο του πάνω στο βουνό και "γνωρίζει" για τα τέρατα αλλά δεν του δίνει κανείς σημασία , ο σερίφης που έχει έρθει από την μεγάλη πόλη για να ηρεμήσει , ο πεζοναύτης που ανησυχεί για τον ρέμπελο σνόουμπορντερ αδελφό του , κτλ ...
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ :
Η Emily Addison ( TAPE BOUND VOL.7 , ROPED & GROPED 7 , MY ROOMMATE'S A LESBIAN 3 , LESBO POOL PARTY ) είναι η Jenna . Είναι η κοπέλα που τείνει να είναι η λιγότερο ντυμένη στο παλιόκρυο .
ΤΟ ΤΕΡΑΣ :
Οι Χιονοστιβαδοκαρχαρίες (γνωστοί και ως "Στούκομς" στους ντόπιους) είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα τους . Μακρινοί συγγενείς του Χιονοκαρχαρία (με αρκετά στοιχεία από τον Καρχαρία-Φάντασμα μιας και μπορούν να βγαίνουν από οπουδήποτε έχει νερό - βλέπε τζακούζι) , εμφανίζονται ημιδιάφανοι μέσα από το χιόνι και σπέρνουν τον πανικό και τον θάνατο εκεί που δεν το περιμένει κανείς (ξαναβλέπε τζακούζι) !
Επίσης , πέρα από πανικό σπέρνουν και την ιλαρότητα , αφού υποτίθεται πως είναι μυθικά όντα φτιαγμένα από "χιόνι" μετά από ινδιάνικη κατάρα που έπεσε στη γη εξαιτίας μιας άδικης ομαδικής σφαγής στις αρχές του 19ου αιώνα ! Οι Χιονοστιβαδοκαρχαρίες κάθε φορά που εκτοξεύονται μέσα από το χιόνι , σπάει σαν να είναι παγωμένη λίμνη (αν προσέξει κανείς θα δει και το νερό από κάτω) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.