Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

THE FINAL (2010)


Η Agora Entertainment παρουσιάζει , ενώ Lions Gate και After Dark Films κάνουν την παγκόσμια διανομή .
Γραμμένο με πολλά αποθημένα από τις εκατοντάδες φορές που του φόρεσαν το σώβρακο στο προαύλιο του λυκείου από τον Jason Kabolati ( PENDULUM , MAD BAD ) και σκηνοθετημένο με διάθεση για κατασκήνωση από τον Joey Stewart ( βοηθός σκηνοθέτη στο WALKER, TEXAS RANGER ) .
Τι γίνεται όταν οι περιθωριακοί του σχολείου αποφασίσουν να πάρουν την εκδίκηση τους σφάζοντας όσους τους έκαναν την ζωή μαρτύριο επειδή απλά μπορούσαν ;
Μεγάλο αποκριάτικο πάρτι σε καμπίνα του δάσους καταλήγει σε αιματοβαμμένη τελετή εξιλέωσης , καθώς τα οργανωμένα θύματα της αδιαφορίας και του σχολικού εξευτελισμού γίνονται άγριοι θύτες αναμενόμενης έκρηξης βίας .
Οι Ravi , Dane , Jack και Emily (και άλλοι τρεις , οι λεγόμενοι "Τριπλέτες" , οι οποίοι λειτουργούν ως ομάδα εκτελεστών μέσα στο δάσος , πιάνοντας όσους πάνε να το σκάσουν αλλά που δεν μας απασχολούν/ενδιαφέρουν οι χαρακτήρες τους) μαθαίνουν από νωρίς πως δεν χωράνε μέσα στην μεγάλη παρέα του σχολείου . 
Όταν ο Dane κληρονομήσει μια καμπίνα μέσα στο δάσος από τον θείο του , οργανώνει το τέλειο σχέδιο εκδίκησης , διοργανώνοντας ένα αποκριάτικο πάρτι στη καμπίνα , μέσα σε κλίμα απόλυτης μυστικότητας και μοναδικούς καλεσμένους όλους όσους έκαναν τη ζωή δύσκολη σε αυτόν και στους φίλους του .
Οι τέσσερις παράταιροι - o Ravi (ο Ινδός που τρώει γιούχα εξαιτίας της καταγωγής του) , ο Dane (αυτός που οι γονείς του τσακώνονται συνέχεια) , o Jack (αυτός που ο πατέρας του αδιαφορεί) και η Emily (η Γκοθού που θέλει να κάνει φίλες τα δημοφιλή κορίτσια) γίνονται αρχισαδιστές σε σύντομο χρονικό διάστημα , δίνοντας στους καλεσμένους τους την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι το τι πάει να πει να βρίσκεσαι στην μεριά του βασανισμένου μέσα από διαστροφικά παιχνίδια θανάτου .
-------------------------------------
Η ιστορία βασίζεται σε αληθινή προσπάθεια εκδίκησης που πήγε να γίνει το 2009 κάπου στην Utah . Οι δύο νεαροί δεν κατάφεραν βέβαια να απαγάγουν και να δολοφονήσουν με βασανιστικό τρόπο ενώ θα κατέγραφαν τα πάντα σε βίντεο αυτούς που τους κορόϊδευαν (αλλά υπήρχε η καλή διάθεση και το σχέδιο) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.