Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

APOCALYPSE POMPEII (2014)


Γραμμένο από τον Asylum-ικό Steve Bevilacqua ( HILLSIDE CANNIBALS , SUPERCROC , WAR OF THE WORLDS 2: THE NEXT WAVE ) και σκηνοθετημένο από τον Ben Demaree ( ηλεκτρολόγος , κάμεραμαν και άλλες δουλειές στα 100 MILLION BC , TITANIC 2 , CAMEL SPIDERS , BATTLE OF LOS ANGELES , MEGA SHARK VS MECHA SHARK ) .
Γυρισμένο στη Σόφια της dtv Βουλγαρίας .
Οικογένεια πάει για μια εβδομάδα διακοπών στην Βουλγαρική Νάπολη . Ακολουθεί τον πατέρα που θα βρίσκεται εκεί για τρεις μήνες . Η επίσκεψη στα ερείπια της αρχαίας Πομπηίας (φαίνεται καλή ιδέα (η κόρη σπουδάζει γεωλόγος και το ταξίδι είναι ευκαιρία για μελέτη) . Οι χαλαρές διακοπές μετατρέπονται σε πύρινο εφιάλτη θανάτου , καθώς ο Βεζούβιος ξυπνά για άλλη μια φορά , με την κόρη και την γυναίκα του σκληροτράχηλου πρώην Ειδικές Δυνάμεις κομμάντο , Jeff Pierce να βρίσκονται παγιδευμένες (παρέα με άλλους τουρίστες από το γκρουπ της ξενάγησης) στην υπόγεια νεκρόπολη - ο χρόνος και το οξυγόνο τελειώνουν !
Ο Adrian Paul ( EYEBORGS ) είναι ο σκληροτράχηλος πρώην Ειδικές Δυνάμεις/κομμάντο , Jeff Pierce . Θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με την Διεθνή Εταιρία Ασφάλειας που έχει στα σκαριά . Η Ιταλία είναι ένα καλό μέρος για να δικτυωθεί (;) . Με το που συμβαίνει το κακό , καλεί τους παλιούς του φίλους/συμπολεμιστές για να τον βοηθήσουν .
Το παράδοξο με το επίθετο του είναι πως και τον Dean Cain τον έλεγαν Pierce στο AIRPLANE VS VOLCANO (2014) - Rick όμως , όχι Jeff - ο οποίος φαίνεται να είχε χάσει την οικογένεια του (χρονικό το παράδοξο , αν σκεφτεί κανείς πως και οι δύο ιστορίες εξελίσσονται στην ίδια χρονική στιγμή) . Ίσως πρόκειται για συνωνυμία ή για τραγικό παιχνίδι της μοίρας , με τον Jeff να αλλάζει το όνομα του σε Rick , να κάνει πλαστική προσώπου και να πηγαίνει στη Χαβάη για να ξεχάσει ... Και οι δύο είναι πιλότοι ...
O John Rhys-Davies ( ANACONDA 4: TRAIL OF BLOOD ) είναι ο Συνταγματάρχης Carlos Dillard . Βοηθάει τον Pierce γιατί του χρωστάει χάρη από τότε που τον είχε σώσει στην Κάλνταχαρ . Η φευγάτη τεχνητή οδοντοστοιχία κάνει ακόμη πιο επική την προφορά του .
Ο Dylan Vox ( ο πρώην σκληρός γκέη πορνοστάρ Brad Benton , που το γύρισε σε ταινίες του David DeCoteau και της Asylum ) είναι ο Kal , ένας από τους Αμερικανούς τουρίστες που παγιδεύονται με τις Pierce στην υπόγεια νεκρόπολη της Πομπηίας . Δουλεύει για ένα ταξιδιωτικό μπλόγκ και ταξιδεύει ανά τον κόσμο για το φωτογραφικό ρεπορτάζ του . Τραβάει φωτογραφίες με την ψηφιακή του κάμερα συνέχεια .
----------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο THE EXPENDABLES 2 , πάει :
Στο αξέχαστο Βουλγαρικό αεροδρόμιο Plovdir της τελικής μάχης με τον Van Damme  ... Εδώ , ο Adrian Paul και η παρέα του , τρέχουν για να ξεφύγουν από τα φλεγόμενα κομμάτια που πέφτουν από τον ουρανό ...
----------------------------------------
Καλή ιδέα για μελλοντική περιπέτεια θα ήταν ένας τίτλος τύπου ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΓΑ-ΧΤΑΠΟΔΑ , ή κάτι αντίστοιχο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.