Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

DEVIL'S DUE (2014)

Μακριά από την πεπατημένη καταγραφή πρώτου προσώπου των PARANORMAL ACTIVITY και πιο κοντά σε χρήσεις καμερών από το περιβάλλον των χαρακτήρων , τύπου CHRONICLE , οι σκηνοθέτες Matt Bettinelli-Olpin και Tylet Gillett ( V/H/S ) δημιουργούν την απολύτως διαταραγμένη ιστορία αγάπης που έγραψε η Lindsay Devlin .
Οι Zach ( Zack Gilford - THE LAST STAND , THE PURGE: ANARCHY ) και Samantha McCall ( Allison Miller - BLOOD: THE LAST VAMPIRE , TERA NOVA ) είναι νιόπαντροι και ο σύζυγος έχει την φαεινή ιδέα να καταγράψει την καθημερινότητα του ζευγαριού από την τελετή του γάμου τους και μετά , προς χάρη των γενεών που θα έρθουν !
Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι στη Δημοκρατία του Δομίνικου , το ερωτευμένο ζευγάρι επιστρέφει σπίτι .
Η χαρά του ζευγαριού αγγίζει νέα ύψη όταν η Samantha μάθει πως είναι έγκυος (παρόλο που έπαιρνε με θρησκευτικό ζήλο το χάπι της όπως υποστήριξε) !
Από αυτή τη στιγμή και μετά αρχίζει να δημιουργείται μια νέα πραγματικότητα γύρω τους , καθώς η Samantha πρόκειται να γεννήσει έναν από τους πολλούς αντίχριστους που ετοιμάζονται για την βέβηλη ανατροπή της θείας δημιουργίας και την κυριαρχία του αρχέγονου κακού πάνω στον πλανήτη ! Εκτός από την απρόσμενη εγκυμοσύνη , η Samantha θα επιστρέψει στην Αμερική με αόρατη συνοδεία "πιστών" οι οποίοι θα παρακολουθούν την κάθε της κίνηση μέσω καμερών που θα τοποθετήσουν κρυφά στο σπίτι , ενώ ο "γιατρός" που θα επισκεφτεί την δεύτερη φορά που θα μεγαλώσει ο πανικός των έντονων νεύρων και της ανεξήγητης δύναμης της , είναι ο αρχιερέας που θα ξεγεννήσει τελετουργικά τον αντίχριστο !
-------------------------------------
Προτείνεται για στυλιζαρισμένη σατανική προβολή με όλα τα INCIDIOUS , PARANORMAL ACTIVITIES , CONJURINGS , APPARITIONS , κτλ ...
Στα υποσυνείδητα ΜΗΝ των ταινιών τρόμου , μπαίνει επιτέλους και το "μη μπαίνεις σε ταξί όταν είσαι σε ξένη χώρα και ΜΗ δέχεσαι να σε πάνε σε ένα ωραίο μέρος για να διασκεδάσεις" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.