Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ALIEN ARMAGEDDON (2011)


 H Morphius Film και η Starlight Entertainment παρουσιάζουν .
Ο επικός Β-βιντεάς Neil Johnson ( THE DEMONS IN MY HEAD , HUMANITY'S END , ALIEN DAWN ) , γράφει και σκηνοθετεί για το αγαπημένο του θέμα μετά τους Manowar (που είναι η ανήλεη εξωγήινη εισβολή των Νεφελίμ) , αυτή τη φορά με περισσότερο προϋπολογισμό από ποτέ .
H ταινία ξεκίνησε ως Battleground Los Angeles , αλλά όταν οι παραγωγοί έμαθαν ότι έβγαινε και το BATTLE LOS ANGELES την ίδια περίοδο , αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο για να μην γίνει μπέρδεμα (και χάσουν και τα σώβρακα των παιδιών τους από την μηνησάρα που θα έτρωγαν από την Columbia Pictures - παρόλα αυτά η Asylum δεν μάσησε και έβγαλε το BATTLE OF LOS ANGELES) .
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις ιστορίες διαφόρων χαρακτήρων , όπως της Jodie Elliot ( Katharine Lee McEwan - SPACE COMMAND REDEMPTION ) , μιας ηρωικής νεαρής μητέρας η οποία ψάχνει την κόρη της μέσα στο Λος Άντζελες έναν ολόκληρο μήνα μετά την εξωγήινη εισβολή και κατά τη διάρκεια της μαρτυρικής κατοχής ...
Ο Don Scribner ( SLAVE GIRLS FROM BEYOND INFINITY , CANNIBAL TABOO ) είναι ο μυστηριώδης "Καουμπόης" , ο μοναχικός μεταποκαλυπτικός αντι-ήρωας της καταραμένης μητρόπολης . Πριν την ψηφιακή πτώση του πολιτισμού μέσα σε τρεις μόλις μέρες από την ολική καταστροφή που έφερε ο εξωγήινος στόλος ήταν γνωστός στο κοινό ως "Ο Δολοφόνος Καουμπόης" μιας και τον είχαν συλλάβει για τον φόνο 11 φαινομενικά αθώων πολιτών (όταν είσαι ο μόνος που μπορείς να δεις τους εξωγήινους μέσα από τα στοιχεία που έχεις διαβάσει στη Βίβλο , είναι δύσκολο να πείσεις την αστυνομία για την αναγκαιότητα των πράξεων σου) !
Μετά τα γεγονότα που έφεραν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα εκατομμυρίων κατοίκων που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν την Βίβλο για να είναι προετοιμασμένοι , αλλά ούτε και να φωνάξουν βοήθεια όταν οι ψηφιακές αστραπές τους έκαναν ψηφιακή φρουτόκρεμα , ο Καουμπόης γίνεται γνωστός στα μέλη της "αντίστασης" ως ο "Γέρος" . Έχει παλιό ραδιοφωνάκι και μπορεί και πιάνει επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται έξω από το "τείχος" ... Διαθέτει επίσης και καλογυαλισμένη τζιπάρα (με πρόχειρη Βίβλο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού) , κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το όλο κλίμα της αποκάλυψης που επικρατεί γύρω του .
Μέσα σε 44 μέρες , το Λος Άντζελες έχει γίνει το αρχηγείο των Νεφελίμ , ενώ το τείχος που έχουν υψώσει γύρω από την πόλη αποκλείει εντελώς τους άτυχους κατοίκους από οποιαδήποτε επικοινωνία με τον υπόλοιπο πλανήτη κάνοντας την στρατόπεδο εργασίας για την Νέα Τάξη πραγμάτων . Γεγονός που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία , αφού έξω από το Λος Άντζελες τα μοναδικά μέρη που έχουν μείνει ακόμη μερικοί άνθρωποι είναι κάπου στην Αυστραλία , τη Νέα Ζηλανδία και την Ισλανδία (;) .
H Virginia Hey ( η Pa'u Zotoh Zhaan του FARSCAPE ) είναι η Ute , σκληροτράχηλο ιδρυτικό μέλος της αντίστασης , πρώην δασκάλα χορού . Προσπαθεί να πείσει τον Καουμπόη να γίνει μέλος . Χρειάζονται "καλούς ανθρώπους" . Εμφανίζεται μόλις για 5 λεπτά , γιατί μετά πέφτει σε εξωγήινη ενέδρα και χάνει τη ζωή της . Δεν έχει αίμα ΑΒ Αρνητικό , κάτι το οποίο αναζητούν με μανία οι εξωγήινοι για να ολοκληρώσουν τα γενετικά τους γκουρμέ πειράματα για την δημιουργία "βρώσιμων" ανθρώπων (που αποτυγχάνουν παταγωδώς , δημιουργώντας υβριδικούς Νεφελιμανθρώπους) ...
Η εγκυρότητα της εξωγήινης εισβολής αναλώνεται σε αδιάφορες συζητήσεις κρατούμενων για επανάσταση μέσα σε κόντρα πλακέ δωμάτια σε χρόνο μηδέν μετά από αυτό το σημείο .
Τα λεφτά δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να ολοκληρώσει το όραμα του ο Johnson - ίσως αν διοχέτευε όλη αυτή την ενέργεια σε βιντεοκλίπ χριστιανικού μέταλ συγκροτήματος (ή των Manowar) τα πράγματα να ήταν αλλιώς για την ανθρωπότητα .
----------------------------------------
ο Κύριος Σπόκ έχει καταλάβει πλέον πως οι ανάγκες των πολλών δεν υπερνικούν τις ανάγκες του Neil Johnson .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.