Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

V/H/S 2 (2013)



Η έμπνευση του παραγωγού Brad Miska , συνεχίζει να ενώνει τις πλέον ηγετικές μορφές της σύγχρονης σκηνοθεσίας στην δεύτερη ανθολογία .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Simon Barrett , Jason Eisener , Gareth Evans , Gregg Hale , Eduardo Sanchez , Timo Tjahjanto , Adamn Wingard , Jamie Nash και John Davies .

Η ανόσια συλλογή των απαγορευμένων θεαμάτων συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο .
Αυτή τη φορά , δύο διεφθαρμένοι ιδιωτικοί ερευνητές (περισσότερο ο άντρας είναι εκβιαστής , η γυναίκα απλά τον ακολουθεί στις "αποστολές") αναλαμβάνουν να βρουν τα ίχνη ενός χαμένου φοιτητή μετά από προτροπή της μητέρας του . Στο σπίτι που έχει βρει καταφύγιο ο νεαρός συλλέκτης θα ανακαλύψουν καταραμένη συλλογή από βιντεοκασέτες και η κατάληξη τους θα είναι η ίδια με εκείνη των εξερευνητών της προηγούμενης ταινίας ..

Μέσα στο σπίτι οι δύο ερευνητές θα γίνουν θεατές 4 αρρωστημένων καταγραφών καθημερινών ιστοριών που δεν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει κανείς .
Α) Μεταμόσχευση βιονικού ματιού θα έχει αποτέλεσμα η ζωή του λήπτη να μετατραπεί σε μεταφυσικό μαρτύριο (βλέπε THE EYE από Pang Brothers) .
B) Βόλτα ποδηλάτου στη φύση καταλήγει σε ζόμπι αποκάλυψη με την κάμερα που βρίσκεται στο κεφάλι του ποδηλάτη να είναι οδηγός μας μέσα στη φρίκη .
Γ) Εδώ σταματούν τα πάντα και υποκλινόμαστε στον Gareth Evans . Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τις πλέον απόλυτες ταινίες πολεμικών τεχνών ( THE RAID 1&2 ), παρέα με τον ανερχόμενο Ινδονήσιο Timo Tjahjanto ( KILLERS , THE NIGHT COMES FOR US ) δημιούργησαν την πιο αρρωστημένη ιστορία που έχει "ανακαλυφτεί" μέχρι στιγμής στις συλλογές των βιντεοκασετών και στις δύο ταινίες της σειράς !
Δημοσιογραφικό συνεργείο έχει αναλάβει την life-style συνέντευξη αποτρελαμένου αρχηγού Αίρεσης Θανάτου , κάπου στην Ινδονησία . Ο Πατέρας όπως τον αποκαλούν οι πιστοί του , δέχεται να μιλήσει στους δημοσιογράφους την ημέρα που αναμένεται η γέννηση ενός Μεσαιωνικού τύπου Σατανά , ο οποίος έχει άμεση συγγένεια με δύο από τα μέλη του συνεργείου !
Η ιστορία είναι τόσο σκληρή ώστε χρειάστηκε μια δόση χιούμορ προς το τέλος της για να καταφέρει να ηρεμήσει κάπως ο θεατής από όλα όσα περάσαν μπροστά από τα μάτια του !
 
Η επόμενη ιστορία είναι κάτι σαν το τέλος της τρίτης σεζόν του Game Of Thrones . Το τελευταίο επεισόδιο μετά τα "χαιρετίσματα από τον Lanister" δεν είχε νόημα ύπαρξης γιατί θυμόσουν ακόμη αυτό που είχες δει μια εβδομάδα νωρίτερα ...
 
Δ)Παρέα σκανδαλιάρικων ανήλικων θα γίνουν θύματα εξωγήινης απαγωγής στο σπίτι ενός φίλου του που μένει κοντά σε ειδυλλιακή λίμνη .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.