Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

MAMMOTH (2006)

Γραμμένο σε ισόποσες δόσεις sci-fi έμπνευσης από την τετράδα των Don Guarisco , Brook Durham ( RED: WEREWOLF HUNTER , WITCHSLAYER GRETL , TASMANIAN DEVILS ) , Tim Cox και Sean Keller ( KRAKEN: TENTACLES OF THE DEEP , GIALLO , TOKAREV ) και σκηνοθετημένο για την τηλεόραση που μόνο ένα κανάλι όπως το Syfy ξέρει να χαρίζει , από τον Tim Cox ( ALIEN LOCKDOWN , LARVA ) .
Οι κάτοικοι της μικρής πόλης της Louisiana , Blackwater , θα χάσουν την ηρεμία τους όταν κομήτης που κουβαλάει εξωγήινο οργανισμό πέσει μέσα στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας ! Ο εξωγήινος οργανισμός στην προσπάθεια του να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Γήινης ατμόσφαιρας θα μπει μέσα στο πρώτο δείγμα ζωής που θα βρει μπροστά του : Ένα τεράστιο τριχωτό Μαμούθ το οποίο είναι διατηρημένο μέσα σε πάγο !
Δύο κυβερνητικοί πράκτορες , ο σερίφης της πόλης , ο δόκτωρ Abernathy , ο πατέρας του και η κόρη του , θα προσπαθήσουν να ξαναπαγιδεύσουν το δολοφονικό Μαμούθ μέσα σε πάγο , παρασέρνοντας το σε ένα πρόχειρο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που υπάρχει κατά κανόνα μέσα σε κάθε δασώδη περιοχή της Αμερικανικής Ηπείρου ...
O Vincent Ventresca ( THE INVISIBLE MAN , LARVA , DOLLHOUSE ) είναι ο επιστάτης του τοπικού μουσείου Φυσικής Ιστορίας , Δόκτωρ Frank Abernathy . Η ερμηνεία του δίνει έναν BruceCambell-ικό χαρακτήρα στον τρόπο που αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει την πραγματικότητα ενός γιγαντιαίου ψηφιακού εξωγήινου Μαμούθ που σκοτώνει ανθρώπους !
Η "έχει-ακυρωθεί-κάθε-τηλεοπτική-σειρά-που-έχω-παίξει-εκτός-από-το-4400" Summer Glau ( FIREFLY , TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES , THE 4400 , DOLLHOUSE , THE CAPE ) είναι η κόρη του επιστάτη , Jack Blackwater . Προσωπικά τα σπάω όπου και αν δω την λεπτεπίλεπτη Glau . Το τηλεοπτικό κοινό δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ την αξία της .
Ο Tom Skerritt ( ALIEN , TOP GUN , POLTERGEIST III ) είναι ο πατέρας του Frank και παππούς της Glau , Simon . O Simon έχει τον τοπικό θερινό σινεμά όπου βάζει τις αγαπημένες του ασπρόμαυρες ταινίες επιστημονικής φαντασίας . Η ηρωική του αυτοθυσία θα σώσει την πόλη και θα κάνει το παγωμένο σώμα του ιδιοκτησία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ...
H Leila Arcieri ( xXx , SON OF THE BEACH , WILD THINGS 2 ) είναι η καυτή πράκτορας Powers . Παρέα με τον Πράκτορα Whitaker ( Marcus Lyle Brown - WOLVESBAYNE , QUANTUM APOCALYPSE , SWAMP SHARK , ALIEN TORNADO , THE HOST , STAR-CROSSED ) , αποδίδουν κυβερνητική εγκυρότητα απειλής στην ψηφιακή καφρίλα που σκοτώνει αδιακρίτως .
ΤΟ ΤΕΡΑΣ :
Το ψηφιακό "τριχωτό" Μαμούθ μοιάζει περισσότερο με τελικό κακό από κάποιο παιχνίδι Donkey Kong , εποχής Nintendo 64 (γιατί πέρα από φεσο-θεατές είμαστε και σκληροτράχηλοι gamers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.