Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

PTERODACTYL (2005)


Γραμμένο από τον δυνατό βιντεο-φεσά Mark Sevi ( CLASS OF 1999 II: THE SUBSTITUTE , GHOULIES IV , SCANER COP II , SCI-FIGHTERS , ARACHNID ) και σκηνοθετημένο για μεταμεσονύχτια προβολή στην καλωδιακή τηλεόραση από τον σκηνοθέτη των CLASS OF 1984 (1982) , COMMANDO (1985) και CLASS OF 1999 (1990)Mark L. Lester - ο οποίος φαίνεται να το έχει ρίξει στη κρυπτοζωική περιπέτεια τελευταία , καθώς έχει σκηνοθετήσει και το POSEIDON REX (2013)
Τότε που το Syfy γραφόταν ακόμη με σωστά Αγγλικά .
Η ταινία μπορεί να είναι γυρισμένη στη φτηνή γη της Τσεχίας , αλλά η ιστορία υποτίθεται πως συμβαίνει στη Τουρκία - στα Τουρκικο-Αρμενικά σύνορα (περιοχή κατσάβραχων γενικότερα , αλλά λόγω βιντεακής αδείας τα πάντα είναι τριγυρισμένα από Ανατολικοευρωπαϊκή πρασινάδα.
Συγκεκριμένα , βαθιά μέσα σε ένα ηφαίστειο υπάρχει καλά διατηρημένη μια φωλιά προϊστορικών πτεροδάχτυλων γεμάτη τεράστια αυγά ! Η ζέστη που βγαίνει από τη λάβα εκκολάπτει τα αυγά και οι τυχεροί που βρίσκονται στην γύρω περιοχή θα γίνουν τα γεύματα των νεογέννητων φτερωτών εξολοθρευτών !
Ο Cameron Daddo ( ANDROMEDA , EARTH: FINAL CONFLICT , RIVERWORLD ) είναι ο Καθηγητής Michael Lovecraft . Έχει οργανώσει εκπαιδευτικό ταξίδι με μια ομάδα 4 φοιτητών του στην γύρω περιοχή . Οι φοιτητές και ο ίδιος βάζουν φτερά στα πόδια για να αποφύγουν τον ψηφιακό κίνδυνο που κατεβαίνει από τον ουρανό !
O Coolio ( DRACULA 3000 ) είναι ο γκάνγκστα Λοχαγός Bergen . Όπου υπάρχει προϊστορικό τέρας ακολουθεί και ο Αμερικανικός στρατός , παρόλο που η ομάδα του Coolio έχει αποστολή να συλλάβει έναν διαβόητο Ρώσο τρομοκράτη που κρύβεται στη περιοχή . 
Στρατός , τρομοκράτες και μαθητές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μη γίνουν μέρος της δίαιτας των προϊστορικών τεράτων ...
-------------------------------------
Η Συνέχεια Που Δεν Έχει Έρθει Ακόμη :
Καθώς οι τελευταίοι επιζώντες χάνονται στο Τσέχικο ηλιοβασίλεμα έχοντας ανατινάξει και τον τελευταίο ψηφιακό πτεροδάχτυλο , μωρό Τυραννόσαυρος βγαίνει από το αυγό του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.