Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

SHARKTOPUS (2010)


Γραμμένο από τον Mike Maclean ( PIRANHACONDA ) και σκηνοθετημένο για μεταμεσονύχτια προβολή σε καλωδιακό κανάλι από τον Declan O'Brien ( CYCLOPS , WRONG TURN 3 , 4 & 5 , JOY RIDE 3 ) .
Παραγωγή του Roger Corman (ο οποίος κάνει και μια σύντομη εμφάνιση στην αρχή της ταινίας ως "ο-γλοιώδης-γέρο-άστεγος-στη-παραλία-που-τσεκάρει-ξεδιάντροπα-το-σκυμμένο-γκομενάκι") .
Σατανικό υβρίδιο Καρχαρία-Χταποδιού το οποίο έχει δημιουργηθεί για τον Αμερικανικό στρατό (άλλη μια καλή ιδέα που δεν κατάφερε να αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα) , μοιράζει τρόμο και αιματοβαμμένο πανικό στον κόλπο του Μεξικού ! Ο επιστήμονας που βοήθησε στην δημιουργία του , το κυνηγάει για να εξιλεωθεί ...
Ο υποψήφιος για Όσκαρ Eric Roberts ( THE DARK KNIGHT , THE EXPENDABLES ) είναι ο Nathan Sands , ο επιστήμονας που δημιούργησε το αμφίβιο φρικιό . Δουλεύει για την εταιρία Bluewater Corps . Η εταιρία πήρε μερικά εκατομμύρια από το Αμερικανικό Ναυτικό με σκοπό να βοηθήσει στην άμεση αντιμετώπιση των Σομαλών Πειρατών που απειλούν τόσα χρόνια τα φορτηγά πλοία που περνούν από τα λημέρια τους (φαντάζεται κανείς το Captain Phillips με τέτοια ανατροπή στην ιστορία ;) και φυσικά ποιος καλύτερος τρόπος από το να δημιουργήσεις έναν Χταποδοκαρχαρία !; Το κτήνος έχει την κωδική ονομασία S11 (οι προηγούμενες 10 προσπάθειες δεν πρέπει να τα πήγαν και τόσο καλά.
H Sara Malakul Lane ( BELLY OF THE BEAST ) είναι η Nicole Sands , κόρη του Nathan . Μαζί με έναν άλλο υπάλληλό του Nathan , τον ημίγυμνο κυνηγό Andy Flynn ( Kerem Bursin - PALACE OF THE DAMNED ) - ο οποίος ζει με τους δικούς του κανόνες (που δεν του επιβάλουν μπλουζάκια στο σμιλεμένο του κορμί) , έχει σταλεί σε ειδική αποστολή από τον πατέρα της με σκοπό να πιάσει/εξουδετερώσει το πλάσμα !
-----------------------------------------
ΤΟ ΤΕΡΑΣ :
Ο Χταποδοκαρχαρίας σπάει τα δεσμά του και αρχίζει να σκοτώνει αμέτρητα γκομενάκια με PG13 μπικίνι (η γυμνή σάρκα ανήκει στο βιντεοκασετίστικο παρελθόν για τον Corman) . Όσο περισσότερα μπορεί τόσο καλύτερα . Το βιολογικό όπλο μανιακός δολοφόνος δεν υπολογίζει τίποτε . Τα γραπώνει στην παραλία , πάνω σε τζετ σκι , την ώρα που διασκεδάζουν κάνοντας μπάντζι τζάμπινγκ , κτλ . Δεν τα τρώει , απλά τα διαμελίζει γιατί μπορεί ! Επίσης καταβροχθίζει άλλους καρχαρίες ! Αλλάζει το μέγεθος του σύμφωνα με τα τίμια πρότυπα "αφού-η-σκηνή-το-απαιτεί-πρέπει-να-καταπιεί-το-αυτοκίνητο" της Asulym , βρυχάται σαν γορίλας και περπατάει/γλιστράει πάνω στα πλοκάμια του εκτός νερού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.